Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2009, 15:23   #17
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım kızıyorsun ama insalar burda kötü giden birşeyleri eleştirmeyecekse ne diye varlar.. Biz Beşiktaş'ın yönetiminde söz sahibi olmayacaksak, yanlış gördüklerimiz için sesimizi çıkarmayacaksak biz neyiz ozaman.. Bu forumda dişinden tırnağından biriktirdiği paralarla kombine alan forma alan bir sürü insan var.. Bunları sayın demirören kulübü istediği gibi yönetsin diye yapmıyor.. Bu kulübün en iyi yerlere gelmesi için yapıyor.. Burda Beşiktaş'ın tarihi ayaklar altına alınacak kimse sesini çıkarmadan oturacak öyle mi.. Bak sayın bilgili 10 sene bu kulüpte yöneticilik yaptı hatasıyla sevabıyla çekti gitti bi daha kulübün kapısından girmem diyor ama biz hala burdayız.. Yarın sayın Demirören'de aynı şeyi diyip çekip gider yine biz kalırız..
Kulübü yönetmeyi yönetim bilir, takımı sahaya TD çıkarır o bilir, futbolu sahadakiler oynar.. Peki taraftar ne yapar hep kombine alır, hep bağırır, hep destek verir, 8-0 yenilse de alkışlar, son 17 derbide ezeli rakiplere ezilir yine alkışlar, bizim işimiz sadece bu deyip başka birşeye karışmaz.. Bu mudur yani taraftarlık.. Sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama dünyanın hiçbir yerinde böyle taraftar yok(çok övülen ingiltere dahil).. Dünyanın her yerinde başarısız yöneticlier, teknik direktörler, futbolcular eleştirilir, protesto edilir bunlar çok normal şeylerdir.. Bu forumda hiç kimseden basın bahsetmiyor hergün yada yılda 3-5 milyon eurolar kazanmıyor.. Bu kadar paranın yada ünün karşılığı bir emek olamaz.. Demek ki sadece spor değil farklı birşey.. Ozaman herkes buna hareket edecek.. İşini yapacak biz de eleştirmeyecek protesto etmeyeceğiz..
Son söz olarak burası bir forumdur.. Adı üstünde.. İnsanlara hakaret etmeden, haklarına saygı göstererek fikirlerini özgürce söylediği bir platformdur.. Kimse kendi fikirleriyle örtüşmüyor diye bunu kısıtlayamaz.. Sen doğru bildiğini söyle, nedenlerini de söyle.. Aklı yatan kabul eder, yatmayan kabul etmez.. Olay bu kadar basit..


Pardon ben eleştirmeyin mi dedim . Sayın abim benim demek istediğimi anlamamışsınız ki bir daha okuyun ilk mesajımı .

Taraftarın işi nedir diye sormuşsunuz evet taraftarın işi kayıtsız şartsız takımını desteklemektir kulübü yönetmek herşeye karışmak değil .

Kulübü kongre üyeleri ve kongre nin seçtiği yönetim kurulu yönetir . Dünyanın en üst düzey liglerinde ki kulüplerde taraftarın herşeye karıştığını taraftarı olduğu kulübe kendi malıymış gibi baktığını hiç görmedim .
__________________
Click the image to open in full size.

Konu _Blackseagless_ tarafından (25-10-2009 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla