Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2009, 15:38   #19
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pardon ben eleştirmeyin mi dedim . Sayın abim benim demek istediğimi anlamamışsınız ki bir daha okuyun ilk mesajımı .

Taraftarın işi nedir diye sormuşsunuz evet taraftarın işi kayıtsız şartsız takımını desteklemektir kulübü yönetmek herşeye karışmak değil .

Kulübü kongre üyeleri ve kongre nin seçtiği yönetim kurulu yönetir .
Ben senin söylediğini gayet iyi anladım.. Sanırım forumdaki birçok kişi de benim gibi anladı.. Daha önce de buna benzer ifadeler kullandığın için yazdım yazımı..
Taraftarın görevi takımını kayıtsız şartsız desteklemektir doğrudur, ama bu takımı desteklemek dışında hiçbirşeye karışmaz demek değildir.. Daha önce yazdığım gibi seçilen kişiler sadece bir görev ifa eder.. Görevini yapamazsa taraftar protesto eder bu her yerde böyle olur.. Bu kulüp kongre üyelerinin değildir.. Sen sanıyor musun ki kongre üyleri arasındaki herkes Beşiktaşlıdır.. Ben gitsem parayı bastırsam bir tanıdık ayarlasam fenere kongre üyesi olurum.. Şimdi feneri sahibi mi oldum.. Dediğim gibi bu insanların hepsi gelir geçeri biz yine o tribünlerde yerimizi alırız, kalbimiz Beşiktaş için çarpar durur.. Eğer böyle hissetmiyorsan sen Beşiktaşlılığı anlayamamışsın demektir...
Neyse uzatmak istemiyorum.. Seni sürekli eleştirir bi pozisyona da düşmek istemiyorum.. Herkesin görüşü kendinedir.. Sadece eleştiri hakkıma saygı istiyorum..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla