Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Tekin'cim ben seni maça götürürüm abisi..bedava bilet,ve otobüs parası kulüp kasasından çıkıyor... |
Abi yaşın benden büyük ama ben bu bedava bilet otobüs sistemiyle 4 yıldır deplasmanlara gidiyorm.
eskişehir deplasmanınada gittm yemin ediyorum dışarıda rahat 100 150 kişi kaldı içeri giremedi bileti olmadıgı için.
Ya demirören degilmiydi para bnm degil mi ister 8 ister 20m euro weririm diyen.
yaa 150 kişinn bilet parası toplasan 10milyar yapmaz.demirörenein 10milyar parası yok mu ? o kadar yolu kendi imkanlarıyla gelen taraftarı dışarıda bırakıyo.
Sadece demirören degil diger başkanlar zamanındada bilet weriliyodu otobüs weriliyodu bu sadece beşktaşta olan bişey degil ki .gs dede war fb dede war çoğu klüpte war .
Eet başkan tribünleri temizlemişti saolsn tribünde hiç kimse yoktu.topu topu 300 kişiydi.Ve bana kalırsa tek kelimeyle rezillikti başka bişey degildi.
yaa bilet otobüs veriliyoda paramı giriyo cebimize ? gidiyorz beşiktaşımızı desdekliyorz dönüyorz.eskişhir maçında bilet fiyatı 50liraydı .. istanbuldan bi kişinin bu maça gelip izlemesi 100m demek en az.bu adam bir hafta werir iki hafta werir bu parayı snra nasıl vericek ?