Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2009, 18:28   #1
omen
 
omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Sevinmek İçin Sevmedik...Ama....

Evet sevinmek için sevmedik doğru. Bizi diğerlerinden ayıran özellik bu oldu. İçten gelen bir görüştü bu.

Şerefli ikinciliklerimiz oldu alnımız açık, dimdik durduk. Hakkımız yenildiği için 2.liklerimiz oldu. Haysiyetimizle o 2.liğimize sevindik. Şampiyon olduğumuzda tertemiz sevindik. Diğerleri gibi "sizde satın alın federasyonu şampiyon olun" demedik. Alnımızın akıyla olduk.

Futbol sahasında dış güçlerin etkisiyle maçlarda gollerimiz penaltılarımız verilmedi, oyuncularımız haksız yere oyundan atıldı, hakemler insiyatifleri rakiplerimizden yana kullandı genelde. Yenik ayrıldık berabere bitti...

İşte biz bu haksızlıklar sonucunda bu cümleyi sarfettik. Böyle türedi bu onurlu cümle. Canla başla oynayan, kazanmak için ruhunu ortaya koyan ancak masa başı oyunlarıyla kaybettiğimiz maçlar, kupalar ve şampiyonluklar sonucunda ortaya çııkmıştır "sevinmek için sevmedik" kutsal cümlesi.

Bu yıl kızgınız nenden mi? Çünkü ruhlarını ortaya koymuyorlar, canla başla oynamıyorlar. Biz değil miydik iyi oynadıklarında"böyle oynayın yenilin" diyen?

Şimdi bazı arkadaşlarımız bu yıl alınan kötü sonuçlar sonrasında bu cümleyi tekrarlıyorlar. Arkadaşlarım yukarda açıkladığım sebeplerden ötürü ortaya çıkmıştır bu cümle. Ruhsuzca, mücadele etmeden, öylesine oynanılan maçlar sonucunda yenilirsem bu cümleyi kullanmam ben. Gerçek bir Beşiktaşlı söylemez bunu.

Canla başla oynasınlar, kazanmak için herşeyi yapsıınlar ama hakemdi, şansızlıkdı, şu bu sebeplerden ötürü kazanmayalım olsun. O zaman derim işte "SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK"
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla