Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2009, 10:21   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rakiplerimiz Baskı Altında Çünkü...

Click the image to open in full size.
Arsenal'in kaptanı Cesc Fabregas premier ligdeki rakiplerinin kendilerinden daha fazla baskı altında olduklarını söyledi.

İngiltere Premier Ligi'nin 10. haftasında West Ham ile 2-2 berabere kalan Arsenal'de İspanyol orta saha oyuncusu Fabregas kendilerinden daha fazla para harcayan rakiplerinin, kendilerine oranla daha fazla baskı altında olduklarını söyledi.
Fabregas yaptığı açıklamada, "Tabiki şampiyonluk kazanmak için baskı altındayız çünkü Arsenal büyük bir kulüp ve her zaman büyük başarılar bekleniyor. Ama son yıllarda diğer rakiplerimiz kadrolarını oluşturmak için daha büyük paralar harcadılar. Bu sebepten dolayı rakiplerimiz bizden daha fazla baskı altındalar" şeklinde konuştu.
Arsenal kulübünün uzun dönemli planları olduğuna dikkat çeken Fabregas, genç oyuncuların bu sezon şampiyonluk için duyarlı ve yeteneklerini sergilemeleri gerektiğini söyledi. Kaptan açıklamalarını şöyle sonlandırdı: "Bu sezon biz favori değiliz ama şampiyonluk için mücadele edebileceğimize tamamen inanıyoruz. Takımımız kendine güvenerek olgunlaşıyor ve gelişiyor."
CLICHY: "RAKİPLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"
Arsenal'in defans oyuncusu Gael Clichy ise rakiplerinin ne yaptıklarının kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.
Fransız futbolcu yaptığı açıklamada, "Rakiplerimizin ne yaptığı ile ilgilenmiyoruz. Kendi oyunumuzu oynamalı ve mümkün olduğunca puan toplamalıyız" ifadelerini kullandı. Premier Lig'in 10. haftasında 2-0 önde iken 2-2 berabere tamamladıkları West Ham United mücadelesi ile açıklamalarına devam eden Clichy, "2-0 önde iken maçı 2-2 berabere bitirip kazanamamız gerçekten büyük hayal kırıklığı. Kazanamamız büyük bir utanç. West Ham United 2-0'a kadar mücadele etti. Upton Park'ta oynanacak olan mücadelenin zor olacağını ve oyunun büyük bir bölümünü kontrolümüz altında tutmanın zor olacağını biliyorduk. Maçları kazanmalıyız ve bu tip puan kayıplarına son vermeliyiz çünkü bu kayıplar çok büyük hayal kırıklığı. Şimdi çarşamba günü Liverpool ile oynayacağımız lig kupası maçı için istekli olmalı ve bu hatalarımızı düzeltmeliyiz" şeklinde konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla