Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2009, 22:51   #4
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Cola Turka`nın WBC Raiffeisen Wels karşısında aldığı galibiyet sonrası her iki takım hocasının görüşlerini aldık.
Wels Coach`u Raoul Korner yaptığı açıklamada;
`Beşiktaş`ı tebrik ediyorum. iyi olan takım Eurocup`a gitti. İlk maçta aldığmız galibiyet sürpriz olmuştu bizim için. Bu karşılaşmada da bir sürpriz yapmak istedik ama olmadı. Bugün istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bizim kendi ülkemizdeki basketbol kaltesiyle Avrupa`daki basketbol kalitesi farklı. Biz ilk yarının son iki dakikasında oyuna odaklandık ama kaybettiğimiz iki topta fark 18 sayıya kadar çıktı. Üçüncü periyotta da aynı şey devam etti. Sayı farkı 20 olduktan sonra maçı geri getirmek oldukça zordu ve de olmadı. Bizim onları durdurmamız zordu. Beşiktaş`a Eurocup`ta başarılar diliyorum.
Beşiktaş CT Coach`u Burak Bıyıktay ise karşılaşmayla ilgili şu görüşlere yer verdi;
`Bizim için önemli bir maçtı. Senelerden sonra ilk defa ön eleme oynadık. Geçen sene aldığımız dereceden dolayı. Gruplara kaldığımız için çok mutluyuz. Avusturya takımınıda tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Coach`un da dediği gibi iki lig arasında oldukça fark var. Bu karşılaşmaya ve skorada yansıdı. Biz iki karşılaşmada da kendi tempomuzu yakalamaya çalıştık.
`Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. buraya gelen basketbol seyircisinin hergün artacağınıda düşünüyorum. Bizim oynadığımız oyunun kalitesi ve kazandığımız maçlar arttıkça taraftarımızı salona getirecektir. özellikle buraya gelip bizi destekleyen, bizim için vaktini ayıran taraftara çok teşekkür ediyoruz.`

Murat Şah AKDOĞAN


Tebrikler Kartallar....Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla