Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2009, 23:09   #2
onursemih

onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hakan Kutlu Takımını Beğendi

Click the image to open in full size.

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un yeni teknik direktörü Hakan Kutlu, beklediğinden iyi bir takım bulduğunu söyledi.

Gaziantepspor ile yarın yapacağı Türkiye Kupası maçına Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde hazırlanan Denizlispor'da, teknik direktör Hakan Kutlu, ilk antrenmana çıktı.

Kutlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Denizlispor'u yakından tanıdığını ve yeşil-siyahlıların sezona şanssız bir başlangıç yaptığını belirten Kutlu, ''Çünkü şanssız bir fikstürü vardı. Daha sonra kazanabileceği, kaybedebileceği maçları oynadı, hep kaybetti. Ama bu kadro yapısı, bu şanssızlıkları telafi edecek. Kaybettiği puanları toparlayabilecek bir kadro olduğunu düşünüyorum. Bugün de gerçekten güzel bir antrenman yaptık. Kaybettiğimiz puanları ileri haftalarda toplayıp rahat bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Takımın eksiği yok. Beklediğimden daha iyi bir takım diyebilirim'' diye konuştu.

TAKIM KAPTANI ÖZDEN ÖNGÜN

Takım kaptanı Özden Öngün ise takım olma yolunda iyi adımlar attıklarını, ancak sonuca yansıtamadıklarını belirterek, ''Artık Hakan Hoca, bundan sonra gereken her şeyi yapacaktır. Bu takım artık kazanmaya başlayacak. Herkes güvensin ve inansın. Şehirde olumsuz bir hava var, hem taraftar yönünden hem şehirdeki herkeste. O yüzden bu olumsuz havayı dağıtmak için bize bir galibiyet lazım. Onu da yarın Gaziantepspor karşısında alırsak her şey yeniden başlayacaktır diye düşünüyorum'' dedi.

Denizlispor'da sakatlığı bulunan Bajic, takımdan ayrı çalıştı. Gıda zehirlenmesi geçirdiği belirtilen Emin de antrenmana katılmadı.

Kaynak: AA

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla