28-10-2009, 12:17
|
#7 |
| Matteo Ferrari, Kara Kartal’daki en büyük problemin teşhisini koydu
Beşiktaş’ın İtalyan yıldızı, “Hücumdaki aksaklığı giderince, taraftarlarımızın bizi görmek istediği yere ulaşacağız... 3 haftadır bir çıkış içindeyiz, kimse hedeften uzaklaştığımızı söyleyemez” dedi
Teşhisi Matteo Ferrari koydu. NTV’ye konuşan İtalyan stoper, en büyük problemi hücumda yaşadıklarını belirterek, “Gol atma noktalarında yaşadığımız sıkıntı nedeniyle istediğimiz yerde değiliz. Ancak 3 haftadır iyi bir grafik yakaladık. Gol problemini çözünce özlenen yerde olacağız” dedi.
PUAN FARKINI KAPATIRIZ
Sezona kötü başlamalarına rağmen hedeften kopmadıklarını vurgulayan Ferrari, “Şanssızlıklar da yaşadık. Ama kimse yarışta olmadığımızı söyleyemez. Fener ile aramızdaki puan farkını kapatırız. Lig uzun bir maraton. Bu yükselişimiz sürsün yeter” diye konuştu.
KARİYERİM İÇİN ÖNEMLİ
Beşiktaş’ı seçmekle en doğru kararı verdiğini ifade eden Ferrari şöyle devam etti: “Kariyerimde önemli bir adım attım. 3 aydır buradayım ama arkadaşlarım sayesinde sanki yıllardır oynuyormuş gibiyim. Türk Milli Takımı’nın Dünya Kupası’na gidememesine de üzüldüm...”
Star
__________________ Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo.. |
| |