Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2009, 13:14   #29
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar;bu parası olan tutsun,olmayan tutmasın meselesi değil...bende zamanında çok defa biletsiz girdim..trübünden atılan biletle girdim..ama bu işin olması gerekeni bu değil.. bir kulüpte bazı şeyler düzelsin ,bazıları aynı kalsın olmaz...ya herşey kurumsal bir anlayışın gereğince yoluna konur,ya da böyle bağırır dururuz ;falanca istifaa!..filanca istifaa!.. diye Çağın gereklerine herkes gücü yettiğince katılmalı..Demirörenin gitmesini neden istiyoruz; kulübü çağdışı bir yönetim şekli ile diğer rakiplerinin gerisinde bıraktığı için değil mi..o zaman bedava bilet uygulamasının çağdaşlığı nerede...Benim şahsi fikrim,bilet fiatlarının ucuz bile olduğudur..Şampiyonlar liginde oynayan bir takımın,kim ne derse desin bir marka değeri vardır ve bilet fiatları bu değeri yansıtmamaktadır..Belki benim bütçem ;bu günkü fiatlara bile yetişememektedir ama,ben takımımın değerini anlayacak bilinçte olduğumu düşünüyorum..Her sene en azından bir forma ve bir kaşkol alarak ta takımıma destek oluyorum..