Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2009, 20:07   #30
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İrfan abi benim zaten hele şu gitsin bu gelsin olmazsa onu da protesto ederiz gibi bir düşüncem bugüne kadar hiç olmadı. Bunu ne yaptığım bir yorumda okumuşsundur ne de karşılıklı konuşmuşluğumuzda duymuşsundur. Sen benim bunları düşünecek kadar basit bir taraftar olmadığımı çok iyi biliyorsun.Beni herşeyden önce gelecek olanlar Beşiktaş'a ne kadar hizmet edebilirler o ilgilendiriyor.

Seninde yukarıda yazdığın gibi gerçek Beşiktaş'lıların başkanlıkta veya yönetimde bulunmasını hepimiz istiyoruz. Bu cesareti bugüne kadar Murat Aksu dışında kimse göstermedi. Kaldı ki Murat Aksu'ya efsane başkan Seba'nında destek verdiğini biliyoruz sırf bu sebeple bile olumsuz düşünmeden destek olabiliriz. Murat Aksu projelerini ve kafasında düşündüğü yönetim listesi ile Seba ve Koç'un karşısına çıkmıştır. Eğer bu isimler ile Seba ve Koç'tan destek alınıyorsa bilinen birşey vardır mutlaka diyorum.

Sende sevgi ile kal abi
valla Gökhancım,benim niyetim huysuzluk edip onu bunu beğenmemek değil valla..abicim istiyorum ki kim olursa olsun şööyle demir gibi bir liste çıkarsın ,kimsenin desteğine ,icazetine muhtaç olmadan tüm genel kurulun OK ni alsın götürsün..
Ben aslında S.Seba nın da onu bunu işaret etmesine de karşıyım..benim öğrendiğime göre;Fahrettin Curoğlu gibi eskileri de almasını istiyormuş..İşte bu pazarlıklar inan çok canımı sıkıyor..abicim bizim camia da da sanki ölü toprağı var..T.Özilhan, F.Orman, H.Arat, T.Ciner, N.Demir gibi güçlü ve kudretli isimleri istiyorum ben..yoksa onun,bunun dava arkadaşları ile olacak işler değil...