Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2009, 02:38   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mersin B.Ş.B. - Beşiktaş Cola Turka (T.B.L 3.Hafta)

Click the image to open in full size.

Beko Basketbol Liginde ilk iki maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, ligdeki üçüncü maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak. 31 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 18:00'de Edip Burhan Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi; Aytuğ Ekti, Fatih Arslanoğlu ve Sencer Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın TV yayını ise olmayacak..

Ekibimizde haftaiçi oynanan Euro Cup ön eleme maçında sakatlanan ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Engin Atsür dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde şimdilik eksik oyuncu bulunmazken, takımın yeni transferi Karadağ'lı Goran Nikolic'in de bu maçta forma giymesi bekleniyor..

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz ligde oynadığı ilk iki maçta; Darüşşafaka Cooper Tires'ı deplasmanda 77-68 ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni Akatlar'da 88-64 mağlup ederken averajla ikinci sırada yer alıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ise ilk hafta sahasında Efes Pilsen'e 92-67 ve deplasmanda Türk Telekom'a 90-78 mağlup olmuştu. Güney ekibi ilk iki hafta sonunda averajla ligin son sırasında yer alıyor..

Bu arada Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık bir ay önce oynanan Türk Telekom International Cup hazırlık turnuvası maçında ekibimizi 92-89 mağlup etmeyi başarmıştı..


Mersin Büyükşehir Belediyesi - Beşiktaş Cola Turka
Yer: Mersin Edip Burhan Spor Salonu
Tarih/Saat: 31 Ekim 2009 - 18:00
Hakemler: Aytuğ Ekti, Fatih Arslanoğlu, Sencer Yılmaz
TV Yayını: Yok
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (29-10-2009 Saat 02:40 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla