Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2009, 13:42   #393
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaşta Kenetlenme Zamanı

Beşiktaş'ın başkan adayı Murat Aksu, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ı dün makamında ziyaret etti. Aksu, Fotomaç'ı ziyaretinde ise önemli açıklamalarda bulunarak, "Beşiktaş'ın güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Öncelikle camianın kenetlenmesini sağlayacağız. Bizim yönetimimizde Beşiktaş büyük hamleler yapacak" dedi.


***

Camia birleşecek

"Güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Önce bunu sağlayıp sonra sorunları çözeceğiz. Baransel çok özel bir isim".

Kongre çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren başkan adayı Murat Aksu, ilk hedefinin camiada bütünlüğü sağlayacak güçlü bir yönetim oluşturmak olduğunu söyledi. Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak ile genel yayın yönetmenimiz Zeki Uzundurukan'a nezaket ziyaretinde bulunan Aksu, şunları Click the image to open in full size.
söyledi: "Kongre üyeleri, oylarına da Beşiktaş'a da sahip çıkmalı. Aidatları yatırmalı."

ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ
"Seçim sonuçları bin, 2 bin kişinin değil, 14 bin 400 üyenin iradesini yansıtmalı. Yönetim listemle ilgili bazı spekülasyonlar var. Kamuoyu sadece benim açıklamalarımı dikkate almalı. İlk adayım devlete büyük hizmetleri bulunan Sayın Ali Baransel. Onun teveccüh göstermesi benim için onurdur. Listedeki diğer isimleri de aralıklarla açıklayacağım. Hizmet çıtasını yükseltiyoruz."
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline