Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2009, 16:07   #2
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Grubun ilk bakışta favorisi DKV Joventut Badalona tabiki. İspanya ligine 3-0 ile başlamışlardı ama geçtiğimiz hafta güçlü Barcelona'ya 92-59 mağlup olarak adeta havaları söndü bir anda. Kaliteli bir kadroya sahipler. Deplasmanda pek iyi oynadıkları söylenemez o yüzden Akatlar'da mağlup edilmeyecek bir ekip değil asla. Clay Tucker önemli bir skorer, onu savunmak kilit nokta olabilir..

Unics Kazan yine sezona iyi başlayan bir ekip. Ligdeki ilk iki maçını kazandılar ama pek üst düzey takımlarla değildi bu maç. Kadrosunda eski Efes Pilsen'li Hırvat guard Marko Popovic ve tecrübeli isim Saulius Stombergas gibi kaliteli isimler var. Tabi bu isimlere; Loncar, Lyday, Veremeenko gibi Avrupa çapında önemli oyuncularıda ekleyebiliriz. Rusya deplasmanı her açıdan zorlu olacak elbette. Akatlar'da mutlaka kaybetmeden ilerlememiz lazım o yüzden..

Telekom Baskets Bonn grubun en zayıf ekibi olarak görünüyor. Almanya Ligine 3-2 ile başladılar ve pek istikrarlı oldukları söylenemez. Kadrolarında 6 ABD'li var ve öne çıkan yıldız bir isim yok. Bonn deplasmanından galibiyetle dönersek ve Akatlar'da da galip gelirsek işimiz daha da kolaylaşır. Şu an için net birşey söylemek zor tabiki..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (30-10-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla