Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2009, 16:41   #4
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Eurocup'da 4.torbadan kuraya girip, zorlu rakiplerle eşleşen Beşiktaş Cola Turka'da coach Burak Bıyıktay, görüşlerini TURKBASKET'e açıkladı. Bıyıktay, kağıt üstünde İspanyol DKV Joventut ve Rus Unics Kazan'ın favori gözüktüğünü, ancak kendilerinin de en az bu iki takım kadar iddialı olduklarını belirtti.

Siyah-beyazlıların başarılı teknik adamı, Joventut Badalona'nın 2 yıl öncesine oranla Ricky Rubio'nun kaybı nedeniyle gücünden çok şeyler kaybettiğini belirterek, ''Ancak yine de İspanyol ekolünden geliyorlar. Yüksek tempoda oynadıklarından onlarla mücadele etmek oldukça zor oluyor. Daha takım oyununa yakın bir kadroları bulunuyor. Bunu ligde oynadıkları istatistiklerden anlıyoruz. Tucker, Tripkopvic ve Valters kesinlikle dikkat edilmesi gereken oyuncular'' şeklinde konuştu.

Rusya'nın UNICS Kazan ekibinin de Avrupa'da oldukça deneyimli bir kulüp olduğunun altını çizen Burak Bıyıktay, '' Kadrolarında Popovic, Stombergas, Samoylenko gibi deneyimli oyuncuları, Kresimir Loncar gibi etkili pivotları var. Kazan her zaman zorlu bir deplasman olmuştur. Rusya Ligi'ne de iyi başlayıp, 2'de 2 yaparken, Dinamo Moskova'yı yendiler.Mutlaka dikkat edilmesi gereken bir rakip'' açıklamasını yaptı.
Alman ekibi Telekom Bonn'un son 2 yıldır Bundesliga'da final oynadığını vurgulayan coach Bıyıktay, ''Umarım çok zayıf bir takım görüntüsü çizmezler. Aksi takdirde grupta dengeler çabuk değişebilir.'' dedi.

Hedeflerinin bu zorlu grupta ilk 2 olduğunu söyleyen Bıyıktay, amaçlarının evinde hiç kaybetmeyip, deplasmandan galibiyet çıkarmak olduğunu belirtti.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla