Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2009, 23:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Onu Aldığımız Güne Lanet Olsun

Marlon King'in, Bir bayana cinsel saldırı ve vücuda fiziksel hasar verme suçlarından 18 ay ceza almasının ardından kovan Wigan başkanı kendisinden utandıkları eski oyuncuları hakkında çok ağır konuştu:
"18 ay ceza aldığını duyar duymaz şunları söyledim: 'İşte bu, gitti, kovuldu. Tamamen bitti'. Profesyonel bir futbolcu olmaya gönlünü ve ruhunu verdiğinden her zaman şüphe etmiştim. O'na imza attırdığımız güne lanet olsun."

King'i kiralık göndererek kendisinden kurtulmak istediklerini ve bunun da oyuncu hakkındaki fikirlerini yansıttığını belirten Whelan sözlerine şöyle devam etti:

"Sezonun ilk günü öncesinde onunla oturdum ve dedim ki: 'Marlon, bu senin bu kulüpte bir etki yaratman için son şansın. Ayağa kalkmanı ve bana profesyonel bir futbolcu olduğunu göstermeni istiyorum'. Ama bundan dolayı son derece hayal kırıklığına uğradım."

Bu olayın King'in Hull City'de kiralık olarak oynarken meydana geldiğini ancak rakiplerini suçlamadığını belirten Whelan "Kulübümüzün adının böyle bir olayın içinde geçmesi çok üzücüdür. Bazı insanlar King'in cezasını tamamladıktan sonra futbol oynamaya devam edebileceğini düşünebilir, ama şunu çok net söylüyorum ki bu Wigan'da olmayacak." ifadelerini kullandı.

Wigan 29 yaşındaki Jamaikalı yıldız King'i 2008 Ocak'ın 5 milyon pound karşılığında Watford'dan transfer etmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla