Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2009, 10:50   #15
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlız eyri oturup doğru konuşmak lazım Başkan demirören in kadıköyde ki maça davet edilmediğini resmi açıklama ile duyurdu ve o haberi yalanladılar ayrıca fb nin romanya da ki maçında maçı azizle beraber izlemediler çünkü aziz o maç için romanya ya gitmemişti Demiröreni romanya da ki maça ntv nin sahibi ferit şahenk davet etti önce ferit şahenk fenerli olmasına rağmen bizim Almanya da ki maça geldi dönüşte de ferit şahenk demirören başkanı romanya da ki maça davet etti bunun üzerine Almanya dan romanya ya geçtiler fb maçınıda ferit şahenk ve başkan demirören beraber izleyip Türkiye ye döndüler . Bu doğru bilgiler ışığında konuşmak lazım Basında çıkan yalan yanlış çarpıtma bilgilerle taraftarı kışkırtmaya gerek yok sayın modum tamam hepimiz yıldırım demirörenden kurtulmak istiyoruz ama böyle kışkırtmalara gerek yok . Ha şunu da söylim ne olmuş yani romanya ya fb maçına davet edilmişse ve gitmişse bunda anormal bişey yok ki ayrıca kadıköyde ki fb gs maçına davet edilmemiş ama farz edelim ki davet edilmiş olsun gitse ne olur yani yaptığı diğer bir sürü yanlışların yanında bu bişey değil ki . Biraz üst liglerde ki ( İngiltere , ispanya , Almanya v . b ) kulüpleri ve taraftar yapılarını örnek almak lazım aşırı fanatizm her zaman zararlı dır .

Başkan bundan önce yapılanlarıda hep yalanladı zaten Ahmet. Bende Aziz Yıldırım ile izlemediğini biliyorum zaten yönetimi ile izledi yazdım oraya iyi okumamışsın anlaşılan. Ayrıca basından duyduğum haberlerle yazdım diyelim seni telefonla arayıp mı anlattı Y.D bak beni o çağardı da ben ona istinaden gittim sende benim gibi gazeteden okudun bunları.

Benim kimseyi kışkırttığım yok bunlar gerçekler Ahmet sen görmek istemiyorsun o ayrı. Çıkar artık o pembe gözlüklerini öyle bak olaylara. Beşiktaş'ın gerçekleri o gözlüklerden göründüğü gibi pembe değil. Gerçi sana da hak veriyorum basın da korkusundan Y.D'yi kahraman ilan edecek sende bunları okuyarak kendini inandırıyorsun.

Benim doğrularım bu katılırsın katılmazsın senin sorunun Y.D her defasında tükürdüğünü yaladı, yapacağım dediği hiçbirşeyi yapmadı ayrıca istifa diyen taraftarını bile adam tutup dövdürecek kadar çağdaş.

Aşırı fanatizm aşırı polyanacılıktan daha iyidir bence Ahmetcim
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla