İşte bir haber daha:
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Vatan gazetesinden, Selim Soydan'a yaptığı açıklamada: "Ligde bundan sonra puan kaybedebileceğimizi düşündüğüm tek maç var.. O da İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş derbisi.. İnönü, bundan sonraki en ciddi deplasmanlarımızdan biri olur bence.. O maçta berabere kalırız." dedi
Haberi yazan Selim Soydan dikkatinizi çekerim.. Bu adam fenerin başına geçtiğinden beri basına beşiktaş deplasmanı çok zor geçecek, biz ancak bir puan alırız dediğini ben hiç hatırlamıyorum.. Ama bir arkadaşımızın dediği gibi bu da basının çarpıtması olabilir tabi!!
Ama herkesin bildiği gerçekler de var mesela.. Türkiye futbol tarihinde ilk defa bir yönetim kurulu resmi açıklamayla hiç üzerine vazife değilken başka bir kulübün(hem de ezeli rakibi) taraftarını eleştirip yönetimine destek verdiğini açıkladı.. Şimdi bu ülkedeki her vatandaş bu hareketin ne amaçla yapıldığını anlamıştır.. Olay bu kadar net.. Buna karşılık olarak da YD üzerine düşen görevi yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.. Bunu YD kulübü satıyor anlamında sölemiyorum kimse buraya çekmesin.. YD'nin saf bir Beşiktaşlı olduğunu biliyorum ama malesef kapasitesi, karizması vs şuanda yaptığı görevi yapmaya yetmiyor.. Onun için de akıl almaz hatalar yapıyor ve yapacak da.. |