Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2009, 16:07   #18
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başkan bundan önce yapılanlarıda hep yalanladı zaten Ahmet. Bende Aziz Yıldırım ile izlemediğini biliyorum zaten yönetimi ile izledi yazdım oraya iyi okumamışsın anlaşılan. Ayrıca basından duyduğum haberlerle yazdım diyelim seni telefonla arayıp mı anlattı Y.D bak beni o çağardı da ben ona istinaden gittim sende benim gibi gazeteden okudun bunları.

Benim kimseyi kışkırttığım yok bunlar gerçekler Ahmet sen görmek istemiyorsun o ayrı. Çıkar artık o pembe gözlüklerini öyle bak olaylara. Beşiktaş'ın gerçekleri o gözlüklerden göründüğü gibi pembe değil. Gerçi sana da hak veriyorum basın da korkusundan Y.D'yi kahraman ilan edecek sende bunları okuyarak kendini inandırıyorsun.

Benim doğrularım bu katılırsın katılmazsın senin sorunun Y.D her defasında tükürdüğünü yaladı, yapacağım dediği hiçbirşeyi yapmadı ayrıca istifa diyen taraftarını bile adam tutup dövdürecek kadar çağdaş.

Aşırı fanatizm aşırı polyanacılıktan daha iyidir bence Ahmetcim

Vallahi kardeşim bende böyleyim aşırı polyannacıyım kusura bakmayın görüşlerine saygı duyarım ama her zaman doğru bilgiler üzerinden çarpıtma yapmadan objektif olarak konuşursak Beşiktaşımız için daha hayırlı bişey yapmış oluruz diye düşünüyorum .

Ben demirören i savunmadığım halde ısrarla onu savunmakla suçluyorsunuz kusura bakma bunu kabul edemem . Ben yazımın neresinde demirören çağdaş başkan dedimde bana bunu ima eidyorsun kardeşim .

Herşeyin aşırısı zararlı dır bunu unutma gökhancım .
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla