Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2009, 18:46   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Değerim 94Milyon €'dan Fazla

Click the image to open in full size.
Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan 94 milyon avro'ya transfer edilmişti. Portekizli yıldız kendi değerinin bu rakamın daha da üstünde olduğunu ifade etti.

Alman yayın organı Bild'e konuşan yıldız futbolcuya "Eğer senin de bir kulübün olsaydı, kendine 94 milyon avro öder miydin?" diye bir soru sorulması üzerine Ronaldo, "Tabi ki de öderim. Hatta daha fazlasını bile veririm. Dünyanın en pahalı futbolcusuyum; fakat bu benim kişiliğimi değiştirmedi" dedi.
Real Madrid'in transfer politikası hakkında bir fikri olmadığını ve Ribery'nin transferi ile ilgili bir şey bilmediğini söyleyen Ronaldo, takımı ile kupalar kazanmak istediğini dile getirdi.
2010'da düzenlenecek Dünya Kupası için ise, "Dünya Kupası kazanmak her oyuncunun rüyalarını süsler. Biz iyi bir takımız ama harikulade değiliz. Kupaya uzanmak için harikulade bir performans sergilemeliyiz" dedi. Dünya Kupası öncesinde play-off turunda Milli Takımımız'ın olduğu grupta ikinci sırada yer alan Bosna Hersek ile karşılaşacak olan Portekiz'in öncelikli hedefinin rakiplerini elemek olduğunu sözlerine ekledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla