Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2009, 12:56   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nasıl Bir Başkanlık Anlayışı Bu

Öncelikle İyi Forumlar ;

Beşiktaş Dergisin'de Başkan Y.Demirören'in Yazısını Okurken Bir Cümle Takıldı Gözüme , Cümlede Sunlar Yaziyordu ;

''Başkanınız olarak bu maçlarda takımınıza koşulsuz destek vereceğinize olan inancım tamdır. Yine bu ay içerisinde diğer branşlarda da siyah-beyazın temsil edildiği tüm takımlarımıza her zamankinden daha güçlü bir şekilde sahip çıktığımızı gösterelim. Beşiktaş taraftarı takımlarıyla birlikte ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında her zaman örnek ve lider olmuştur. Bu amaçla küresel futbolu fethedecek olan, hayatımızın her anında, renklerine ve armasına gönül verdiğimiz Beşiktaşımız'ın tarihe yeni imzalar atması için, gelin birliğimizin her zamankinden daha güçlü olduğunu gösterelim. Renklerimize olan aşkımızın oluşturduğu birlikteliğimizin, sevgi ve saygıyla bugünlere geldiğini gösterelim. Öncü ve örnek kulüp kimliğimizi bir kez daha gösterelim.''

Öncelikle Bu Sözleri Yazan Başkan'ın Geçmişine Bakalım ; Taraftar'ın Destek Vereceğini bile bile Hâla Destek İsteyen Bir Başkan " Bu Tribünler Temizlenecek " Diyerek Tribünleri Tehtid Ediyor ve Hâla Destek İstiyor Anlamış Değilim..

Taraftar'dan Destek İsteyen Başkan Kendi Takımından Başka Tüm Takımların Maçına Gidiyor. Kendi Takımının Maçına Gelmeyen Başkan'ın FeneVbahçe'nin Avrupa Ligi Maçında Protokol'de Aziz(e) Yıldırım'la Oturan Başkan'ın Bu ve Bunun Gibi Sözleri Yazmasını Şaşkınlıkla Okudum..

Kongre'ye Hazırlık Oyunu mu Sizce ? Yoksa Başka Bir Düşünceye Sahip Bir Başkanımız mı var ?

Yorum Sizde..
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla