01-11-2009, 14:01
|
#8 |
| Alıntı: _Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Yeter ya taktınız nobre inadınıza forza nobreeeeeee beeeee yeter bobocular yeter sanki bobo gol rekorları kırıyo bişey ya size ne nobre nin aldığı paradan siz mi veriyorsunuz yaptığınız ayıptır be bütün takım dökülüyo gözünüz sadece nobreyi görüyo neden bilmem ne kadar para alıyormuş buna neden köpürüyorsunuz çünkü şuur altında kıskançlığınız var aynı parayı kazanamadığınız için kıskıanıyorsunuz servet düşmanlığı yapıyorsunuz arkadaşlar kusura bakmayın zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış sizinki de o hesap ayrıca birde yine nobre nin fenerden gelmiş olmasını hala hazmedemiyorsunuz ama bu düşünce yanlış size ne nerden gelmişse . Yeter ALLAH PEYGAMBER AŞKINA YETER her maç tan sonra nobreye sallamaktan vaz geçin bu takımda kötü oynayan dökülen sadece nobre değil . | Ben Ne Bobo'cuyum , Ne Nobre'ciyim , Ne Tello'cuyum , Ne Holosko'cuyum.. Ben BEŞİKTAŞ Taraftar'ıyım. Dünkü Futbol'unu Gördük Nobre Efendi'nin Her Güvendiğimiz maçta , Her Gol Atacak Dediğimiz Maçta , Hep Hayal Kırıklığı Hep Hüzün.. Takım İçin Birşey yapacak'sa Sahada Oy-na-ya-cak Arkadasım Ben Onu Bunu Bilmem. O PARAYI ALIYORSA OY-NA-YA-CAK !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı.
Konu Mehmet tarafından (01-11-2009 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir..
|
| |