Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2009, 14:35   #16
havali_cocuk

havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aяda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tek bi soru sorucam..

biz geçen sene bu sistemle ve bu oyuncularla 2 kupa alıp en çok gol atan takım olmadıkmı ?

sorun sistem değil formsuzluk ve birazda hücum organizasyonu eksikliği
Ne güzel söylemişsin kardeşim. Sorun sistem değil formsuzluk ama fiziksel formsuzluk değil, beyinsel formsuzluk.. Bu formsuzluğunda en büyük pay sahibi yönetim. Yönetim yıllardır Bobo gibi Beşiktaş'a hizmet vermiş bir futbolcuyu esgeçmiş ve Türkiye'de Antep gibi takımlarda top oynayabilecek bir futbolcuya paraları döktürürse Bobo ve Bobo gibi Beşiktaş'ıma hizmet vermiş futbolcuların beyinlerini rahatsız etmiştir.. Bu adamlardan fayda beklememizde doğru değildir..
Para aşkı olmayan futbolculuk olayı bitti hatta öldü diyebiliriz. Kimi parayla fişeklersen o adam çıkar topunu oynar.. Geçen Efsaneler adlı programı seyrettim Efsane 10 numara Ali Gültiken 1.000.000 TL'ye o zamanki değeriyle ne bir ev ne bir araba alınabilecek bir parayla BEŞİKTAŞ'ımıza transfer olmuş. Ve sözlerini şöyle getiriyor; o zaman büyük takımda oynamak çok daha değerliydi bir futbolcu için diyor..
Artık böyle forma aşkıyla yanıp tutuşan futbolcu kesimi kalmadı.. Bunu yöneticilerde anlaması gerekiyor ve adam akıllı oturup maaşları pay etmesi gerekli diyorum..

Dünkü Ankaragücü maçına gelince; ilk yarı güzel bir Beşiktaş seyrettim. Bol pozisyona giren ama bir o kadarda kaçıran... İkinci yarı uyku modunda bir maçtı velakin Tabata efendi girdiği pozisyonu kendine yakıştırabilecek şekilde cömertçe harcadı.. Maçın kahramanı ise son dakikada çıkardığı pozisyonca Rüştü'dür...

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla