Konu: City Sessiz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2009, 22:59   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
City Sessiz

Premier League'de zirve mücadelesi veren Manchester City, St. Andrews Stadı'nda alt sıralardan kurtulmak isteyen Birmingham City'ye konuk oldu.

Ev sahibi ekip sahaya; Maik Taylor, Carr, Roger Johnson, Dann, Ridgewell, Larsson, Ferguson, Bowyer, McFadden, Jerome, Benitez 11'i ile çıktı.

Konuk City ise sahada; Given, Zabaleta, Kompany, Lescott, Bridge, Wright-Phillips, De Jong, Barry, Bellamy, Santa Cruz, Tevez 11'i ile yer aldı.

İlk yarıda gol için daha arzulu bir görüntü çizen ev sahibi ekip, kalesinde güven veren Given'ı geçemezken, konuk City de sonuca gidemeyince taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

56. dakikada Birmingham maçın belki de en önemli pozisyonunu yakaladı. Ceza sahasında topa müdahele etmek isteyen De Jong'un koluna çarpan top sonrasında hakem Mike Dean, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Dakikalar 57'yi gösterdiğinde topu beyaz noktaya diken McFadden'ın vuruşunu Given kurtardı ve takımına hayat verdi.

Penaltıdan sonra iki ekip de rakip kalelerde pozisyon yakalarken, 83. dakikada tribünlerin yüreği ağzına geldi. Bridge'ın ceza sahası sol çaprazından çektiği şutu engellemek için topun önüne yatan Johnson'ın kalbini tuttuğu görüldü. Sağlık ekipleri vakit kaybetmeden oyun alanına gelirken, oyuncunun durumunun iyi olması yüreklere su serpti.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince maç golsüz eşitlikle sona erdi. 90+6'da Zabaleta'nın taç atışını eliyle kesen Ferguson ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Birmingham bu beraberlik sonrasında 11 maçta 11 puana geldi. Konuk City ise 10 maç sonunda 19 puana çıktı ancak zirve mücadelesinde önemli bir puan kaybı yaşadı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla