Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2009, 23:11   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zenit Kendini Ateşe Attı

Rusya Ligi'nin 27. hafta mücadelesinde geçen hafta deplasmanda CSKA Moskova'yı mağlup ederek Beşiktaş'ın rakibini zora sokan FC Moskova E.Streltsov Stadı'nda milli oyuncumuz Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg'u konuk etti.

Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmada milli oyuncumuz Fatih Tekke ilk 11'de başlarken, her 2 takım da birbirine üstünlük sağlayıp gol pozisyonu yaratmakta bir hayli zorlandı.

Nitekim ilk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin tek golü de bir savunma hatasıyla geldi.

85. dakikada sol taraftan yapılan ortayı Zenit savunması uzaklaştıramayınca ceza sahası içinde topu önünde bulan Sheshukov, topu düzeltip sol ayağıyla çektiği şutla kaleci Malafeev'i avladı.

Kalan dakikalarda beraberlik golünü arayan Zenit'te Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mateja Kezman da oyuna dahil olurken konuk ekip aradığı golü bulamayınca karşılaşma FC Moskova'nın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla FC Moskova 27. haftanın sonunda Zenit'i 47 puanda yakaladı. Şu anda averaj ile 3. sırada bulunan Zenit kalan maçlarda pun kaybettiği anda, ya da lider Rubin Kazan'ın sadece 1 puan daha alması halinde Fatih Tekke'nin ekibi bu sezon şampiyonluğu yakalayamayacak.

Rus ekibi ayrıca son 3 haftaya girilirken kendisiyle aynı puandaki FC Moskova ve 1 puan gerisindeki CSKA Moskova ile sezonu 3. sırada bitirip gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alma mücadelesi verecek.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla