Alıntı:
wilecoyote´isimli üyeden Alıntı
Dostum , sahsen tanımadıgın kisiler için yorum yapma o zaman.30 yasında Cumhurbaskanlıgı Bas Danısmanı olmus,RTÜK ü demokratik yapıya kavusturmus,TGRT yi Ataturkcu bir cizgiye cekmis ...daha bircok sey var ....bunlar yeterince efektif basarılar.Siyasi goruse gelince yaptıgım arastırmalar da hic bir siyasi partiyle bagi olmadıgını acıkca soyleyebilirim.
Netice de bu insanlar Besiktas a hizmet için yola cikiyorlar..Sizlerden hakaret işitmek için degil....
Fikirlerinizi daha medeni sekilde ifade etmeniz daha sık olur... |
Galiba ,Türkçelerimiz farklı dostum...
1-Şahsen tanımamak,ne olduğunu veya kim olduğunu bilmemek değildir..Başbakan'ı da şahsen tanımazsın ,yada Amerika başkanını da şahsen tanımazsın ama ne oldukları,kim oldukları hakkında ya da ne yapabilecekleri hakkında fikir sahibi olabilirsin..
2-Dünyanın hiçbir yerinde ,çok ama çok özel bir yetenek değil isen birilerinin yalakalığını yapmadan 30 yaşında C.Başkanlığı danışmanı olamazsın..TGRT nin başına ise ;Dönemin Gen.Kurmay 2. komutanı Çevik Bir tarafından ,askeri liseden arkadaşı olan TGRT patronu Dr.Enver Ören e yaptığı baskı sonucu getirildiğini bilmiyorsun demekki dostum..
3-RTÜK kendisi demokratik bir kurum değil ki birileri tarafından demokratik hale getirilsin..
4-Gene Türkçelerimizde farklılık var.."efektif" başarıdan anladığımız şeyler farklı...Bu yaptıklarının tamamı birilerinin siyasi ya da ticari ikbaline hizmettir..hiçbiri de Beşiktaş gibi bu ülkenin gözde kurumlarından birinde başarı referansı olamaz..ille de o kategoriden adam gelecek ise bana rahmetli Adnan Kahveci yada gene rahmetli Recep Yazıcıoğlu gibi adamlar lazım..
Gene ,Türkçe lerimizde farklılık var ki yazdıklarım anlaşılmamış ...ben kimseye hakaret etmedim...Muhakkak ki kendi çapında belli bir değeri olan bir isimdir.Ama ;Ali Baransel gibi,bir ismin Benim Beşiktaş'ıma ne gibi hizmeti olabilir o konuda tereddütlerim var dostum...
TGRT nin Atatürkçü çizgiye çekilmesi ne gibi bir başarıdır anlayamadım,Beşiktaş zaten Atatürkçü çizginin bir numaralı temsilcisidir bu ülkede..
Bu kongre;belki de Beşiktaş için son 50 yılın en önemli kongresidir..Asla ve asla "gelsinde yapamaz ise giderler" tarzında bir düşünce ile kimseye destek verilmemeli...Beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi olan Y.Demirören ve ekibi kongrede göndermek isteniyorsa Ali Baransel den çok daha güçlü isimler,çok daha efektif başarılara imza atmış isimler kongreye gelmelidir..Bu işler artık eski dava arkadaşları tarafından yürütülemeyecek kadar profosyonel işlerdir..
Dostum...