Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2009, 12:08   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kıyamet Arifesi

Click the image to open in full size.

Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ile İspanyol futbolcu Guti arasındaki ipler gitgide geriliyor.
Real Madrid'in 3.Lig temsilcisi Alcarcon karşısında aldığı 4-0'lık ağır mağlubiyetin ardından soyunma odasında Pellegrini ile tartıştığı iddia edilen ve basında da Şilili teknik adam hakkında önemli eleştirilerde bulunan Guti, Madrid temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nde AC Milan ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.
Guti ile aralarında hiçbir sorun olmadığını ifade eden Pellegrini, "Guti, aldığımız mağlubiyet karşısında bir reaksiyon gösterdi. Ancak o tepkisi bana karşı değildi. O profesyonel bir futbolcu ve ne zaman kulübede oturacağını ya da oynayabileceğini kendisi tahmin edebilir. Bundan dolayı, Guti ile ilgili bir sorunum yok. İlişkimiz şu ana kadar futbolcu - teknik adam çerçevesinde oldu, bundan sonra da o şekilde olacak" dedi.
Öte yandan Manuel Pellegrini, İspanyol oyuncunun sakat olduğundan dolayı AC Milan kafilesinde yer almadığını açıkladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Guti ise Milan maçında oynamasını etkileyecek ciddi bir sakatlığının olmadığını dile getirdi.
Sezon başında Pellegrini hakkında kulağa hoş gelen önemli açıklamalar yapan Guti, Şilili teknik adam sayesinde Real Madrid'de kaldığını söylemişti.
1995'ten bu yana Real forması giyen Guti, 488 maça çıkarken Madrid ekibi ile birlikte üç Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı Real Madrid'de AC Milan maçı kadrosunda Benzema, Raul, Kaka ve Rud van Nistelrooy, Lassana Diarra gibi hafif sakatlıkları bulunan oyuncular yer aldı. Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo ise Milano'ya götürülmedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla