Alıntı:
Scorp´isimli üyeden Alıntı
Nobrenin aldığı parayı bizmi veriyormuşuz diğerleri babasının hayrınamı oynuyormuş. evet nobrenn aldığı parayı kısmen biz veriyoruz (taraftarlar) ve bu nobrenin aldığı para takımdaki dengeleri bozdu herkes bizde isterize geldi. sebep belli gol atamayana bu kadar para veriyorsan atanlar ne ister. Fenevbahçeden gelmesini kabullenemiyormuşuz neden nobre efendi sper oynadıda biz fenerden geldi istemeyizmi dedik? Herkes çokmu iyi oynuyormuşta tek sorun nobredemiymiş. evet sorun nobrede diğer adamlar süper olmasada nobre paşaya pozisyon hazırlıyorlar, atsın arkadaşım o zaman golü fark 2 ye çıksın adamlar rahat oynasın ama Nobre boş kaleye gol atamaz.
Birde Bobo-Nobre kıyaslaması yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Neymiş efendim Bobo çokmu iyi oynuyormuşta Nobreyi eleştiriyormuşuz. ya adama gülerler. satmaya kalksan Bobo ya talip her zaman olur Nobreye ise kalan 2,5 yıllık parasını öder öyle gönderirsin. Nobre 5 gol atsa Bobo 15 gol atar keza asist olayındada durum farklı değil. Brezilya milli takım hocasına sorsalar birinden birini forvetine koysan hangisni koyarsın die eminim adam Nobre demez. Bobo bizden kazandığını yada biraz daha fazlasını başka kulüpten alır ama Nobre bizden aldığının yarısını başka takımdan alamaz, işin acı tarafıda Bu Nobreyi hala savunabilenler var ve olmayada devam edicek sanırım.... |
objectif olun objektif nobreye gelince atsın kardeşim diyorsunuz bobo ya nihata tello ya bişey demiyorsunuz bu takımın tek golcüsü nobre mi de sadece ondan hesap soruyorsunuz tello kaç pozisyon hazırladı bu sezon .
Bobo yu sezon başı satmak istedik yunanlılardan ve saint etien den başka alıcı çıktı mı hayır onlarda fazla para vermeye yanaşmadılar demekki bobo sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değerli bir futbolcu değilmiş .
Diğer iddialarımın arkasındayım 1 - Nobre nin fb den gelmiş olması hazmedilemedi hala 2 - Futbolcunun kazandığı parayı kazanamayanların bilinç altında ki kıskançlıkları o kazanıyorda ben neden kazanamıyorum ezikliği yani zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı .
mesele bundan ibarettir .