02-11-2009, 13:58
|
#33 |
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: _Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
objectif olun objektif nobreye gelince atsın kardeşim diyorsunuz bobo ya nihata tello ya bişey demiyorsunuz bu takımın tek golcüsü nobre mi de sadece ondan hesap soruyorsunuz tello kaç pozisyon hazırladı bu sezon .
Bobo yu sezon başı satmak istedik yunanlılardan ve saint etien den başka alıcı çıktı mı hayır onlarda fazla para vermeye yanaşmadılar demekki bobo sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değerli bir futbolcu değilmiş .
Diğer iddialarımın arkasındayım 1 - Nobre nin fb den gelmiş olması hazmedilemedi hala 2 - Futbolcunun kazandığı parayı kazanamayanların bilinç altında ki kıskançlıkları o kazanıyorda ben neden kazanamıyorum ezikliği yani zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı .
mesele bundan ibarettir . | Kimsenin nobrenin aldığı parayı kıskandığı falan yok bırak artık $u futbol özürlüsünün avukatlığını yapmayı.Boboya,Telloya,Nihata nasıl bir$ey denmiyor.sen sakın her$eyi anlamak istediğin gibi anlamı$ olduğundan olmasın bu yorumun.Millet Tello gitsin diye can atıyor bu sezon.Tello,Bobo bu sezon kötüler;Nobre hep kötüydü adamın futbolla alakası yok ki ya bi insan bi dripling yapsın bi adam eksiltsin bi son vuru$ yapsın bi$ey yapsın ya.Artı nobreye tello ve bobodan daha fazla laf ediliyorsa bunun sebebi aldığı ücrettir.Sen hala millete laf atmaya devam et zenginin malı hesabına.Benim Beşiktaşım bu "kazma"ya açık ve net "kazma" 2,5 milyon € ve-re-mez.Bu Nihat içinde geçerli nihata da böyle saçma sapan bi rakam verilmesine kar$ıyım delgadoyada.bu oyuncular bunları hiç mi hiç hak etmiyor.
__________________  sen bizi stadda dövdüren
yüzüne sövdüren
sabote ettiren
söylediği her lafı yiyen
milyon dolar veren
bizi rezil eden...
mabedin tam orta yerinde
büyük bi yüzsüz var
şeref tribününde
temizlik bize sökmez ulan
dönmeyiz bu aşktan
GİDECEK BU BAŞKAN