Alıntı:
Scorp´isimli üyeden Alıntı
Nobrenin aldığı parayı bizmi veriyormuşuz diğerleri babasının hayrınamı oynuyormuş. evet nobrenn aldığı parayı kısmen biz veriyoruz (taraftarlar) ve bu nobrenin aldığı para takımdaki dengeleri bozdu herkes bizde isterize geldi. sebep belli gol atamayana bu kadar para veriyorsan atanlar ne ister. Fenevbahçeden gelmesini kabullenemiyormuşuz neden nobre efendi sper oynadıda biz fenerden geldi istemeyizmi dedik? Herkes çokmu iyi oynuyormuşta tek sorun nobredemiymiş. evet sorun nobrede diğer adamlar süper olmasada nobre paşaya pozisyon hazırlıyorlar, atsın arkadaşım o zaman golü fark 2 ye çıksın adamlar rahat oynasın ama Nobre boş kaleye gol atamaz.
Birde Bobo-Nobre kıyaslaması yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Neymiş efendim Bobo çokmu iyi oynuyormuşta Nobreyi eleştiriyormuşuz. ya adama gülerler. satmaya kalksan Bobo ya talip her zaman olur Nobreye ise kalan 2,5 yıllık parasını öder öyle gönderirsin. Nobre 5 gol atsa Bobo 15 gol atar keza asist olayındada durum farklı değil. Brezilya milli takım hocasına sorsalar birinden birini forvetine koysan hangisni koyarsın die eminim adam Nobre demez. Bobo bizden kazandığını yada biraz daha fazlasını başka kulüpten alır ama Nobre bizden aldığının yarısını başka takımdan alamaz, işin acı tarafıda Bu Nobreyi hala savunabilenler var ve olmayada devam edicek sanırım.... |
1. si anlamadığınız şey iş "savunma" değil sizin tutumunuza "karşı çıkma" !!! bu ikisi arasındaki farkı çözseniz zaten orta noktayı bulabileceğiz. Öyle bir konuşuyorsunuz ki nobre bu takımdan giderse herşey düzelcek gibi. Dengeleri nobre falan bozmadı Bobo da tello de geçen sene aynı şeyleri yapıp parasal açıdan istedikleri olmayınca formaya küsmüşlerdi. Anca ikinci devre toparlayabildiler. Yani nobre alsa da almasa da para konusu olacaktı. Bobo ayrıca gitmek istiyordu çok iyi teklif gelseydi senin dediğin gibi giderdi de. Başkan çıktı açıklama yaptı bütün teklifleri borsaya bildirmek zorundayız diye ama kafanızın dikine gitmekten vazgeçmiyorsunuz Bobo ya hiç bir teklif de gelmedi. O havada kapılır dediğiniz adama 3 den fazla veren olmadı. Olmaz da Bobo bu formuyla devam etsin o da nobre den farksız bir piyasaya sahip olur. Bobo nun tek avantajı yaşıdır. Onun dışında yeteneğinin çok altında bir performans gösteriyor neden çünkü İSTEMİYOR. Bunu nası yedirebiliyorsunuz kendinize bir futbolcunuz yeteneği olmasına rağmen oynamıyor oynayamıyor değil OY-NA-MI-YOR. Nobre yi eleştirmeyin diyen yok zaten Nobre eleştirilecektir eleştirilmelidir de ama Nobre yeter nobre beter nobre hede nobre hödö die başlık açarak değil maç başlığı altında yapılabilir bu. Nobreyi gözümüzün içine sokup diğer oyuncuları görmemizi engelleyemezsiniz. Bobo nun da tello nun da nihatın da holosko nun da yeteneklerini hepimiz biliyoruz. Bu takımın kurtarıcısı zaten nobre değil onlardır onlar gerçek oyunlarını bile bile oynamayıp paşa gibi dolansınlar sahada biz bütün suçu nobreye atalım hadi canım ben bu kadar at gözlüğü takmadım takamam. Bu takımın gerçek oyuncuları yüzlerini gösterirlerse zaten nobre mobre ilk 11 e de giremez. Nobre nin bu kadar el üstünde tutulması prim yapması da onların yetersizliğindendir.