02-11-2009, 21:36
|
#39 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: _Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
objectif olun objektif nobreye gelince atsın kardeşim diyorsunuz bobo ya nihata tello ya bişey demiyorsunuz bu takımın tek golcüsü nobre mi de sadece ondan hesap soruyorsunuz tello kaç pozisyon hazırladı bu sezon .
Bobo yu sezon başı satmak istedik yunanlılardan ve saint etien den başka alıcı çıktı mı hayır onlarda fazla para vermeye yanaşmadılar demekki bobo sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değerli bir futbolcu değilmiş .
Diğer iddialarımın arkasındayım 1 - Nobre nin fb den gelmiş olması hazmedilemedi hala 2 - Futbolcunun kazandığı parayı kazanamayanların bilinç altında ki kıskançlıkları o kazanıyorda ben neden kazanamıyorum ezikliği yani zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı .
mesele bundan ibarettir . | Yahu bu senin kazma Nobre aldı o kadar parayı boş kaleye bile gol atamıyor. Doğru aslında o kazmanın suçu değil ona bu parayı veren ve onu ısrarla oynatanın suçudur. 1- Nobre ezikler tarafından o kadar gol atmasına rağmen sıradan 3. sınıf bir futbolcu olduğu ve tesadüfen gol atabilen biri olduğu anlaşıldığından kapı dışarı edildi. 2. iddianı okudum ya çok şaşırdım, harbiden böyle mi düşünüyorsun? Biz züğürtüz öyle mi? Bak kardeş biz Nobrenin bindiği arabasını, evini filan tartışmıyoruz, onun kazmalığını tartışıyoruz haketmediği ve kulübün hiç olan paralarını tartışıyoruz. Biraz mantıklı yorum yap lütfen. senden başka o kazmayı savunan bir kişi yok. |
| |