Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2009, 23:17   #43
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Scorp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Darth ve Black eagles arkadaşlarımın yorumlarına karşılık olarak.
Ben bobo için 10 milyon euro verdiler demedim ama satabilirsiniz dedim 3-5 farketmez ve bizden aldığı paranın fazlasını başka yerden alır nobre yarısını alamaz... Bir lafınıza katılıyorum bu takımın yıldızı Bobo dur Nobre değil. Ama her takımda olduğu gibi bazı dengeler vardır ve bunların korunması gerekir iş yapmayan adama fazla para vermek gibi.(örnek geçen yıl gs de olan lincoln olayı).
Diğer aldığı parayı kıskanma konusuna gelince ben ERNST in yada FERRARI nin kazandığı parayıda kazanamıyorum peki neden onları kıskanmıyorum ?
Fenerden gelmesini kabul etmeyenin biz olmasından ziyade kabul ettiremeyenin Nobre olduğuda gün gibi aşikar attığı gol sayılarıyla.
Nobre gitse herşey güllük gülistanlık mı olacakmış lincoln gittide gs gökleremi çıktı? Nartallo gittide gol rekorlarımı kırdık? ama takımı düzeltmeye başlayacaksan en kötü yerinden başlayacaksın. o giderse güllükmü olacak bu giderse güllükmü olacak hesabına gelirsek tüpçüğ giderse 5 yıl üst üste şampiyonmu olacaz? tabikide hayır ama bir şeyler düzelmeye başlayacak.
Bence siz NOBRE olayına çok fazla duygusal ve at gözlüğüyle bakıyorsunuz. Bu adamın bu takımda oynamaya ne hakkı nede yeri var. ROMA kulübü taraftarları yıllık aldığı paradan dolayı TOTTI'nin formasını sahaya geri attılar biz romadan dahamı zenginizki Nobreyi haklı görebiliyoruz. ki Bu adamda TOTTI nobre onun sağ bacağı olamaz. diyorsunuzki başlıklar açılmasın nobre ile ilgili. o zaman sizde yorum yazıp kendinizi yormazsınız olur biter....
Bak kardeşim şu yaptığın yorum doğru olduğu kadar da zamansızdır. Ben zaten sene sonu Nobre nin gitmesine karşı çıkmam. Nobre nin çok katkı sağlayan bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum takıma. Sene sonu gelir gidebilir umrumda değil. Ama şu andan bahsediyorsan bütün suçu nobreye atma anlayışıyla diğer oyuncuların hatalarını daha biz göremiyorsak onlar kendileri hiç görmezler onlar da kafalarında ne de olsa Nobre ye yüklencekler diyip rahatlarlar. Ama ben Bobo nun artık bi taraflarının tutuşup eski sevdiğimiz formuna dönmesini istiyorum ya da tello nun yaşının kemale ermeye başladığını ve son durağına geldiğini anlayıp performansını artırmasını Nihat bjk de son şansını kullandığını hatırlamasını istiyorum. Bu açıdan taraftarın bakış açısı tabii ki beni enterese eder. Ne demek başlığa yazmayın. Tepkimizi göstermezsek forum ortamının ne anlamı kaldı. Totti nin olayını da takip ettiyseniz zaten daha sonra taraftar grupları kişisel bir hareket olduğunu ve totti nin sözleşmesiyle alakalı olmadığnı belirttiler. Totti nobre örneği yersizdir yani. Totti ye karşı bir de kazanılan maçta tabii ki roma taraftarı toplu bir protestoya girmez çok çok saçma bişey bu :S nasıl ki bizde ortalık karıştıran medya varsa orda da var. Birilerine batmış demek ki Totti nin alacağı para. Neyse konumuza dönersek dediklerin yanlış değil ama tekrar belirtiyorum senin dediğin gibi bir düzelme olması için şu an Nobre yi gönderemeyeceğimze göre boşa isyanlara girişmeye gerek yok. Diğer oyuncuları da uyarıp anca öyle düzelebiliriz. Nobre de nobre diyerek bi yere varamayacağız göreceksiniz. Diğer GERÇEK yıldızlarımız düzelmedikçe nobre isterse kalan maçlarda gol orucunu bozsun gene bir şey değişmez. Olay nobre olayı değil anlayın artık.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla