Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2006, 16:55   #28
daraban
 
daraban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kezman sırp ırkçısı ve tam bir Türk düşmanı... İşte ispatı.

kezman sırp ırkçısı ve tam bir Türk düşmanı... İşte ispatı.


Kaynak : http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14482


ÇENTİK SEVİNCİ OLAY OLDU!..

Dün akşam NTV de yayınlanan 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu Sırp futbolcu Kezman konusunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

FB’nin problemli Anelka’dan kurtulmuş olabileceğini ama daha çok problemli Kezman’ı transfer ettiğini söyleyen Babaoğlu gerekçelerini şöyle özetledi.

“Futbolcu futbolcudur. Milliyetlerini tartışmayız. Ancak milliyetleri tartışanları tartışırız.
FB liler belki kızacaklar ama Bosna olaylarında kalplerinin nasıl sızlandığını da biliyorum. Onun için açıklıyorum bunları.

Bu Kezman gol attıktan sonra Çetnik işareti yapıyor. Tekrar ediyorum milliyeti tartışmam ama milliyeti tartışan bir adamı tartışırım. Kezman gol atıyor ve Çetnik işareti yapıyor.

Çetnik 2. dünya savaşı sırasında Nazilerle işbirliği yapan Monarşik, son derece acımasız ve hain Sırp çetelerine verilen addır.

Kosova ve Bosna savaşı sırasında Sırplar kendilerine Çetnik dediler.

Belçika, Fransa, Hollandalılar Sırplara Çetnik derler, Avrupa Çetnik olarak adlandırır bunları.
Birisi bu oyuncuyu uyarmalı.

Bu çocuk Bosna Hersek-Sırbistan maçında Bosna’ya gol attıktan sonra, utanmadan o Bosnalıların karşında Çetnik işareti yapmış adamdır. O Bosna’da bu Çetnik işareti yapan milisler Bosna savaşında masum 200 bin kardeşimizi öldürdüler. Bu işareti yaparak öldürdüler.

Bu işin şakası yok.

Bu karanlıktan aydınlığa çıkalım. FB bu rahatsız çocuğu rahatlatsın. Yanlız futbol dünyası değil Kezman’da kazansın böylece.”

27 yaşındaki golcü isim Sırbistan Karadağ - Bosna Hersek maçından sonra attığı golün ardından Bosna tribünlerine önünde 'çetnik' işareti yapıp gol sevincini yaşamıştı. Bu yüzden Kezman'ın Çetnik terörü olarak tanımlanan Sırp Milliyetçiliği daha çok gündeme gelecek. Sırp Çetnikler savaş sırasında Bosnalı direnişçilerin serçe ve işaret parmaklarını keserek Çetnik işaretini hep hatırlamalarını istemişti.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Konu daraban tarafından (29-08-2006 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir..
daraban Ofline