Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2009, 11:53   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kiev: 1 - İnter:2

Click the image to open in full size.
Avrupa Şampiyonlar Ligi (F) Grubu'nda oynanan karşılaşmada, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, sahasında İtalyan devi Inter'i konuk etti ve maç konuk takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarısı Dinamo Kiev'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçta, Ukrayna ekibinin golü maçın 21. dakikasında Andriy Shevchenko'dan gelirken, Inter'in sayılarını 86. dakikada Diego Milito ve 89. dakikada Wesley Sneijder kaydetti.
Kariyerinin uzun bir bölümü Inter'in ezeli rakibi Milan'da forma giyen ve en verimli çağlarını orada geçiren Shevchenko, attığı bu golle Inter ağlarını toplamda 15. kez sarsmış oldu.
Öte yandan Dinamo Kiev'e geri dönmesinin ardından ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde golle buluşan deneyimli golcü, 7 Nisan 1999'dan beri bu organizasyonda Dinamo Kiev adına gol atmıyordu. Shevchenko'nun bu sayısı, kariyerinin de 48. Şampiyonlar Ligi golü oldu.
Karşılaşmada Inter'in ilk sayısını kaydeden Diego Milito da kariyerinin ilk Devler Ligi golüne imza attı.
Bu sonucun ardından Dinamo Kiev grupta 4 puanda kaldı. Inter ise 6 puana yükseldi ve 5'er puanı Rubin Kazan ile Barcelona'nın önünde liderlik koltuğuna oturdu.
Grubun diğer mücadelesinde ise Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan, sahasında Barcelona ile 0-0 berabere kaldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla