Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2009, 12:21   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

F Grubu'nun lideri artık Inter. İtalyan devi, 86. dakikasına kadar 1-0 yenik götürdüğü maçı 3 dakikada bulduğu 2 golle kazanarak 6 puana ulaştı. Böylece Inter, bu sezon Devler Ligi'ndeki ilk galibiyetini de elde etmiş oldu.

İŞTE INTER'İ SON DAKİKALARDA GALİBİYETE TAŞIYAN GOLLER

Devler Ligi'ndeki ilk 3 maçını berabere kapatarak şaşırtan Mourinho'nun öğrencileri, bu kez tam yeniliyorlardı ki, bir anda buldukları iki golle kazandılar. İlk yarısı 1-0 Kiev üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmada açıkçası evsahibi ekip yenilgiyi hak edecek bir oyun ortaya koymadı. Ancak Inter'in son dakikalarda gelen mucize galibiyeti, futbolda adaletin olmadığını bir kez daha kanıtladı.
Inter bu sonuçla 6 puana ulaşarak F Grubu'nun lideri oldu. Dinamo Kiev 4 puanla sonuncu. Ancak artık kelimenin tam anlamıyla bir 'Ölüm Grubu' hâline gelen F Grubu'nda son iki hafta muazzam bir heyecana sahne olacak gibi görünüyor.
İlk yarıda Kiev oynadı
Karşılaşmanın ilk yarısında Inter, Şampiyonlar Ligi'nde genellikle olduğu gibi yine oyunu ağırdan almak isterken, hücum hattına güvenen Dinamo Kiev, taraftarının da desteğiyle daha baskılı futbolu tercih eden taraftı. Evsahibi takım, bu baskının sonucunu 21. dakikada aldı. Sol kanattan kullanılan taç atışının ardından top Andriy Shevchenko'ya ulaştı. O da 30 metreden sol ayağıyla harika bir şut çıkararak topu ağlara gönderdi.
Kiev takımı ilk yarının kalan bölümünde tempoyu istediği gibi ayarlarken, Inter 1-2 cılız pozisyon dışında etkili olamadı. Böylece ilk 45 dakika 1-0 Dinamo Kiev üstünlüğüyle sonuçlandı.
Inter uzun süre bekledi
Karşılaşmanın ikinci yarısında da görüntü, uzun süre pek değişmedi. Kontrolü büyük ölçüde elinde tutan Dinamo Kiev, sağlam savunmasıyla az sayıda pozisyon verirken, kimi zaman hızlı hücumlarla güçlü rakibini zorladı. Ancak 70'ten sonra daha fazla risk almaya başlayan Inter, oyunda bir anda üstünlük kurdu. Karşılaşmanın 86. dakikasında Inter, baskıyla topu kazandı ve Sneijder çok şık bir pasla Milito'yu gördü; o da golü yaptı. Kievli futbolcular daha bu golün şaşkınlığı üzerlerinden atmak üzereydiler ki, bu kez 89'da gelişen yeni Inter atağında Bogush, büyük bir hata yaparak topla birlikte sokulan Muntari'ye geçit verdi. Muntari topu Milito'nun önüne açtı; Arjantinli de Sneijder'i golle burun buruna getirdi. Sneijder kaçırmadı.
Böylece maçın son 4 dakikasına 1-0 yenik giren Inter, bu şok gollerle 3 puanı alıp, F Grubu'nda 6 puanla liderliğe yükseldi. 4 puanda kalan Dinamo Kiev'se son sırada yeralıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla