Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2009, 16:19   #11
kartalkopat

kartalkopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hortladı yine ahlak bekçileri.

ya anlatamıyoruz kimseye derdimizi ana avrat kime ne küfür edilmiş o gün stadda şahsi küfür edenler hariç toplu halde edilenler söylenenler belli kimse kimseyi kandırmaya çalısıp kendini iyi göstertmesin.

Beşiktaşımı bu hale getirecek geldiği yıldan beri 50-60 transfer yapacak milyon euroları çöpe bir hiç uğruna atacak projelerin hiç birini sonlandıramayacak sonrada gelecek trübünleri temizleyecem diyecek. yavas temizle kardeşim trübüleri sen kimi nerden temizliyorsun. Yaptığın hangi işte taraftarlarına sorma gereği duydun bırakın sormayı hangi işi layıkıyla yaptın. Sakın bana Fulya projesi demeyin onu kimin yaptığı iyi biliyoruz. stad yapılcak dediniz 2 yıl umut verdiniz fiyasko. geldiğin yıldan beri 1 şampiyonluk fiyasko. geldiğin yıldan beri yaptığın transferler fiyasko. teknik direktörler fiyasko. ( Sen Adam gibi Adam Ertuğrul SAĞLAM a sahip çıkamamıs bir başkansın) her şeyin fiyasko. sana bişe yok taraftar iki laf söyleyince kıyameti kopar olayları başka yere cek yok öyle dava. Çıkıp açıklayacaksın kardeşim ben bu bu şeyleri yanlıs yaptım hatalıyım diyeceksin. Sonra taraftara suc bulacaksın. Üzerimize ne düştüde yapmadık biz. Maça gelin dediniz yağmu çamur kar demedik stadı doldurduk. Korsan almayın dediniz gücümüz yettiğince Kartal Yuvalarından çıkmadık. 8-0 mağlup olduk Beşiktaşımız dedik bağrımıza bastık. Biz bunları yaparken. SEN ne YAPTIN. Bitane olumlu bişe söyle yeter bizim için bi tane.

Ama ben söyleyim sana koca bi hiç. Ertuğrul aldığı bi mağlubiyet yüzünden gönderilmek istendi ama ADAM gibi ADAM olmasından dolayı kendi istifa etti. Şimdi senden aynı şeyi bekledik yapamıyorsun istifa et dedik ama etmedin.Taraftarına el kol hareketi yaptın. Yani sen bunları KENDİ yaptıklarınla HAKETTİN.

Bizi ona buna rezil ettin...