Alıntı:
ilteris´isimli üyeden Alıntı
Konuyu acan kardesim hemen hemen hergun YD ile ilgili konular aciyorsun. Sende istemiyorsun bu adami belli ki ama savunmanada akil erdiremiyorum. Hanimina bende kufur duymadim. Olmamali olmazda ins. Amasuda bi gercek kocasinin bilegini bukemeyecek kadin yoktur. O zaman o ikna etsinde ceksin gitsin basimizdan. Ocakta gidecegi garanti olsa amenna.. Ama kadrosunu guclu isimler katacaga benziyor. |
Allahım yine demirörenci damgası yedim , abi yapmayın ya vallahi onu savunmuyorum bende gitmesini acil olarak istiyorum yazıyı yazan ıtır hanımında benimde tepkimiz küfürlü protesto ya yoksa protesto yapılmasın demiyoruz , yazıyı yazan ıtır hanım da yeri geldiği zaman yönetime ağır eleştiriler yapan biri .
Ana avrat edilen küfürler forumlarda edilmiş öyle yazmış ıtır hanım ama malesef yazının içeriğini doğru düzgün okumadan anlamadan yazan arkadaşlar yanlış anlamış veryansın ediyorlar ıtır hanıma .
Arkadaşlar yapmayın küfürü hakareti ahlaksızlığı savunmayın yakışmaz Beşiktaş taraftarına bu davranışlar . Beşiktaş taraftarı olarak haklıyken bu davranışlar haksız duruma düşürüyor onun için bize yakışanı yapalım tepkimizi protestomuzu küfürsüz hakaretsiz yapalım .