Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2009, 17:22   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Cola Turka - Türk Telekom (T.B.L 4.Hafta)

Click the image to open in full size.

Beko Basketbol Liginde averajla lider durumda bulunan Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, ligin dördüncü hafta mücadelesinde zirve adaylarından Türk Telekom'u Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena'da konuk edecek. 7 Kasım 2009 Cumartesi günü saat 15:00'de başlayacak mücadeleyi; Mehmet Keseratar, Halil Baldemir ve Yener Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma ayrıca Spormax kanalından naklen yayınlanacak..

Ekibimizde sakatlığı süren Engin Atsür bu maçta forma giymezken, Türk Telekom cephesinde hafif sakatlığı bulunan pivot Chris Lang ve guard Demont Mallet'in bu maçta oynaması bekleniyor. Konuk ekipte ayrıca sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Tutku Açık ise bu maçta kadroda yer alabilir..

Ligde oynadığı üç maçıda kazanarak averajla liderlik koltuğunda yer alan ekibimizde coach Burak Bıyıktay, taraftarımızında desteği ile bu maçı kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Oynadığı 3 maçın ikisini kazanan Türk Telekom ise bu sezonki ilk deplasman galibiyetini alma peşinde. Bu arada sezon öncesi oynanan Türk Telekom International Cup maçında ekibimiz Türk Telekom'u 105-103 mağlup etmeyi başarmıştı..

Karşılaşmanın biletleride Biletix'ten satışa sunuldu. Bilet fiyatları şöyle;
BJK Bench Arkası: 30,00 TL
Pota Arkası: 7,50 TL
Protokol Karşısı Alt Tribün: 10,00 TL
Protokol Karşısı Üst Tribün: 10,00 TL
Protokol: 50,00 TL

Not: Tek bilet ile hem bu karşılaşmayı hemde saat 12:45'te başlayacak Beşiktaş Cola Turka - Botaş Bayanlar Basketbol Ligi maçını izleyebilirsiniz..


Beşiktaş Cola Turka - Türk Telekom
Yer: Akatlar BJK Cola Turka Arena

Tarih/Saat: 7 Kasım 2009 - 15:00
Hakemler: Mehmet Keseratar, Halil Baldemir, Yener Yılmaz
TV Yayını: Spormax
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (06-11-2009 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla