Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2009, 23:44   #8
murat_eren

murat_eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar hepimiz aynı şeyi istiyoruz demirörenin gitmesini küfür kesinlikle çok yanlış keşke hiç edilmeseydi ama başkanında kalkıp el kol hareketi yaparak taraftarı tehdit etmesi dahada yanlış grup pskolojisi die bişey war ve bu tamamen kışkırtıcı bi hareket ben bide taraftara yani bize laf edilmesini hazmedemiyorum toraman kaptanımız övündüğümüz taraftar gitmiş yerine yönetimle futbolcuyla teknik heyetle didişen şeler gelmiş die açıklama yapıyo denizli inönü artık deplasman diyo siz bu taraftarı hakedece ne yaptınız yağmır çamur soğuk sıcak demeden maça giden cendeki son paraya bilet alan umuduyla o stada gelip en azndan dertlerinden arınan beşiktaş sevigisiyle avunan bu insanlardan böle bahsetmeye kimsenin hakkı yok ben bu renkleri bu amblemi bu adı seviyorum ben bu ruhu seviyorum bunların hepsi bigün gidecek ama beşiktaş hep var olacak bu şekilde taraftarın bitirilmesi ben gerçekten çok üzüyo demirören sayesinde taraftar arası birlikte kaybolmak üzere küfür etmeyelim ama bunu göndermenin bi çaresini bulalım kongrenin buna çözüm olacağını düşünmüyorum mali kongrelerde ibra edilmek için ne yapıldığı ortada aynı şey umarım seçimdede başımıza gelmez gerçekleri görelim takımı bu adamdan kurtarmak için yaptıklarımız küfür hariç herşey bize mal edliyo yine her bakımdan suçlu biz oluyoruz asıl suçlular hep kendilerini bi şeklde kurtarıyo korkum şu ki taraftar bidha maça alınmayacak ve bbeşiktaşın taraftar profili değiştirilecek en azından staddaki böle olacak umarım korkulan olmaz
böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..

murat_eren Ofline   Alıntı ile Cevapla