Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 01:04   #29
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya kardeş allahaşkına bırak ya. Sanki bilmiyoruz senin tavırlarını. Yazı hoşuna gittiği için buraya aktarıyorsun. Yani ne diye getirdinki yazıyı amacın neydi hoşuna gittiği için bu görüşü paylaştığın için getirdin bu yazıyı. 10-15 kişi küfür ettiği için kıyamet kopuyo adeta. Yahu adam bir sürü köpek tutup "demirören istifa" diyenleri dövdürtmedi mi? Hiç mi zoruna gitmedi? Orda o dayağı atanlar sövmediler mi o taraftarları, tüm Türkiye izledi o teröristlerin yaptıklarını. Demirörene 10-15 kişi küfür etmişde ah olmuş vah olmuş. Gözüm küfüre ben de karşıyım ama bu adamın savunulacak hiçbir tarafı kalmamıştır.

Bilgili başkan bir kez küfür yedi "benim bir onurum haysiyetim var"dedi ve bıraktı. YD nin haysiyetli olmasını bekliyoruz.
Abi evet yazıyı beğendim ıtır hanım her maça gittiği için kapalı mudavimi olduğu için ve bir bayan olduğu için doğruyu yazmıştır diye getirdim bunun için beni asacaksanız asın ama bana demiröreni savuyorsun demeyin takımı destekleyelim diyorum bunu demirörencilik diye adlandırıyorsunuz yok böyle bişey küfür etmeden hakaret etmeden her türlü protesto ya varım desteklerim diyorum yine demirörenci diyorsunuz insaf yani . Kapalıda dövülen taraftar kardeşlerimize yapılanlara elbette bende çok üzüldüm ve çok kızdım tepki de gösterdim o dayağı atan eşkiyaların inönü stadının 5 km yakınına bile yaklaşmasını istemem bu başka bişey şu an konuşulan olay bu değil . Ne olur küfürden hakaretten holiganlıktan yana olmayın bunlar bize yakışmaz biz 106 yıllık asil çınarın Beşiktaşın taraftarıyız .

Seba başkan serdar başkan bunlar haysiyetli adamlar elbette demirören bunların tırnağı olamaz ama yine de protesto edilirken hakaret ve küfüre hiç gerek yok .
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla