Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 01:29   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sheva Ada'ya Döner mi?

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile geçirdiği başarısız dönemin ardından eski kulübü Dinamo Kiev'e dönen Andriy Shevchenko'ya yine Premier Lig'den talip çıktı.
Birmingham City'nin yeni sahibi Çinli Carson Yeung Ka Sing, Ukraynalı yıldızı yeniden İngiltere'ye döndürmenin ve Birmingham City forması giydirmenin planlarını yapıyor.
Carson Yeung, yeni kulübünü Shevchenko aracılığıyla gelişmekte olan Çin'deki futbol pazarına sokmak istiyor. Bu şekilde kulübünün Asya'da reklamını yapmayı hedefleyen Çinli işadamı, ilk olarak 33 yaşındaki yıldız fubolcusu transfer etmeyi amaçlıyor.
Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis ise, Shevchenko'nun bir daha Ukrayna dışına çıkmayacağını ifade ederken; futbolcusunun Kiev'de yeniden eski günlerine dönme sinyalleri verdiğini belirtti.
Click the image to open in full size.
Surkis, "Teklif geldiği zaman kararı sadece ben vermeyeceğim. Shevchenko'nun da ne düşündüğü önemli. Sezon başında İtalya, İspanya ve Türkiye'den de teklifler almasına rağmen, kendisi bizi seçti. Vatanına geri döndü. Yeniden Avrupa'ya gideceğini düşünmüyorum" dedi.
Andriy Shevchenko'nun yeniden İngiltere'ye dönmesi için en kritik karar Amerikalı eşi Kirsten Pazik'e ait. Amerikalı model Pazik, Ukraynalı oyuncunun Milan'dan Chelsea'ye gitmesine en büyük etkene sahip kişiydi. Shevchenko, eşinin İngilizce konuşmasından dolayı ve çocukları için Premier Lig'e dönebilir.
Igor Surkis, ısrarla Ukraynalı oyuncunun son kulübü olacağını ifade etse de, Shevchenko'nun astronomik bir teklif gelmesi üzerine ve eşinin de İngiltere'ye dönmeyi istemesi halinde 'U' dönüşü yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla