Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 11:53   #43
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi zaten burada yönetici olan arkadaşlar seninde yazdıklarının bilincinde olan insanlar bu tarz yorumlara müdahale ediliyor ve üyeye uyarı yapılıyor. Mesajlardan rahatsız olan arkadaşlarımız varsa yazılana aynı uslupla cevap verme yerine bize şikayet etse yorumların seviyesi eskisi gibi olur. Burada hepimizin emeği var bu emeği biz 2-3 kişinin yorumu ile hiç etmeyiz. Bundan sonra yorumlardan şikeyetçi olan arkadaşlar eskisi gibi bizlere rahatsızlıklarını bildirirlerse daha sağlıklı bilgi paylaşımı olur.

''Tabiiki insanlar fikirlerini söyler,eleştirisini yapar hatta eylemini de adabınca yapar..ama bu eylem insanlık dışı olursa ;kim yaparsa yapsın tepki alır,almalıdır da en azından Beşiktaş taraftarı gibi "protest" yapıya sahip bir kitle tarafından fazlası ile alır..''

Abi bu yazdıklarını başkanı tarafında sadece protesto ediliyor diye dayak yiyen birisi için düşün onun tepkisi nasıl olmalı sence ? Herkes sağduyulu olmalı basının gazına gelmeden birbirimizi kırmadan yorumlar yapalım .
Bana çok gıcık oluyosun çok kızıyosun ama kusura bakma gökhan kardeşim hayır asla küfürlere müdahale et mi yor su nuz moderatöre bildir butonuna basıp bildirdiğim küfürün hakaretin hattı hesabı kalmadı kardeşim ama müdahale etmiyorsunuz bir adamın biri " Tüpçü ayısı " demiş mesajı dünden beri duruyor biri kısaltma yaparak "srfsiz" demiş hala duruyor daha bu örnek gibi bir sürü var bunlar doğru şeyler değil kardeşim kusura bakma şu an forumda ki uslup kıraathaneninde altına düştü yazık emeğinize yazık bu site çok kaliteli bir site bu hali hak etmiyor . Tamam seni de diğer görevli arkadaşları da anlıyorum sizde demirörene hepimiz gibi çok öfkelisiniz onun için belkide edilen hakaretlere müdahale etmek içinizden gelmiyor ama olmaz duygularınızı kontrol altına almanız lazım . İrfan abi ye laf söylüyosun defol demiş diye abi nin defol dediği çocuk küfürü hakareti savunuyo ayrıca o çocuk daha 17 yaşında her mesajında küfür ve hakaret var sen bunları görmüyorsun takip etmiyorsun abi ye serzeniş yapıyosun ben sadece normal bir üye olmama rağmen bir çok kişinin davranışını takip ediyorum ve o mevzu bahis çocuk dahil olmak üzere beş altı kişinin ortalığı nasıl karıştırdığını nasıl kışkırtmalar yaptığını defalarca tespit ettim bu tespitleri benim değil sizin yapmanız lazım . lütfen bu gergin zamanda çok dikkatli olun . saygılar sevgiler hayırlı cumalar .
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla