Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 16:17   #2
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tek Hedef Galibiyet

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz yarın oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını bugün yapılan antrenman ile tamamladı..

Ekibimiz bugün coach Burak Bıyıktay yönetiminde BJK Cola Turka Arena’da yaptığı antrenmanla son hazırlıklarını tamamladı. 1 saat süren idmanda Dev Kartallar taktik ve şut çalıştı. Antrenmana sakatlığı devam eden Engin Atsür ile eşinin doğum yapacak olması nedeniyle izinli olan Ömer Ünver katılmadı.

Federasyonun resmi sitesine açıklamalar yapan coach Burak Bıyıktay, Türk Telekom maçından galip gelmek istediklerini söyledi. Bıyıktay; “Daha ligin çok başındayız. Namağlup ünvanımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun dışında kendi sahamızda, üst sıraları ilgilendiren bu önemli maçta Türk Telekom’u yenmek istiyoruz. Bizim en büyük destekçimiz olan taraftarımızı maça davet ediyorum. Kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Takım kaptanı Haluk Yıldırım da, Türk Telekom’un iyi bir ekip olduğunu ifade ederken, “Türk Telekom iyi bir takım. Play-off’larda olası rakiplerimizden birisi durumunda. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz. Zor bir sürece girdik, önemli maçları üst üste oynayacağız. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Siyah beyazlı ekibin tecrübeli ismi Cevher Özer ise lige iyi başladıklarını hatırlatırken, “Şuanda istediğimiz gibi gidiyoruz. Türk Telekom’da güçlü bir takım, Efes Pilsen’i yendiler. Ancak kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Rakibimizin skor gücünü yavaşlatıp galip gelmek amacındayız. Yarın kendi evimizde taraftarımızın desteği ile kazanmak en büyük arzumuz” diye konuştu.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla