Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 16:20   #3
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Coachlardan Son Değerlendirme

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay, dördüncü hafta mücadelesi öncesinde yaptığı değerlendirmede “Türk Telekom kadro kalitesi ve bütçesi ile Beko Basketbol Ligi’nin üst sıralarını hedefliyor. Biz de üst sıraları hedefliyoruz. Karşılaşmayı evimizde oynayacağız. Saha avantajımızı da kullanarak mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu maçta seyircilerimizi de bizleri desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Türk Telekom Antrenörü Murat Özyer, İstanbul’da galibiyet arayacaklarını belirtirken, “Ligin en zor deplasmanlarından birsine gidiyoruz. Hem biz hem de rakibimizi önemli galibiyetler aldı. Beşiktaş Cola Turka yenilgisiz takımlardan birisi. Basketbolseverlerin keyifli bir maç izleyeceğini düşünüyorum. Bu deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Takımda sakatlıklar olduğunu da belirten Özyer, “Kris Lang ve Demond Mallet 4 Kasım’da yapılan idmanı yarım bırakmak zorunda kaldılar. Son durumları Cuma günü belli olacak. Bunlar dışında Tutku Açık’ın sakatlığı sürüyor. Başka da bir eksiğimiz bulunmuyor” diyerek sözlerini tamamladı.

TBF
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla