Alıntı:
mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı
Bana takım seçme hakkı tanınmadı. Allah nasip ederse bende çocuklarıma tanımayacağım.
Beşiktaşlı hayat boyu başı dik gezebilmelidir. Henüz bunu anlayamayacak yaşta olsa bile.. Yenildiğinde daha çok sevmeli, bağlanmalıdır. Mazoşist tarafı, Beşiktaşlılığından gelmelidir. Beşiktaş'ı yaşamalıdır. Tavana baktığında Beşiktaş'ı özlediğini farkedebilmelidir. Aşık olmalıdır kısacası. Beşiktaş'ı 90'ar dakika oynanan maç yığınından ibaret görmemeli, sınırlandırmamalıdır.
Beşiktaşlı için Beşiktaş, Allah olmalıdır. Tapmalıdır. Benim Beşiktaşlılığım budur. Çocuğumunki böyle olmayacaksa, istediği rengi geçirebilir sırtına. Benim için zerre önemi olmayacaktır. |
Gayet içten ve güzel bir yaklaşım olmuş. Allah tanımlamasındaki amaç şudur arkadaşlar Allah sevgisi insanın karşılıksız yaşadığı zaman gerçekten bütün ruhunu benliğini dolduran bir sevgidir. Diledikleri nasip etmiyor diye kimse bu sevgiden vazgeçmiyor değil mi ? İşte BJK sevgisi de bu anlamda gerçekten Allah sevgisi, bir Annenin çocuğa sevgisi gibi karşılıksız sadece sevgiyi yaşamasını bilerek yaşanmalı. Bu hep böyle geldi böyle gidecek. Bize kupaların şampiyonlukların lazım olmadığını biliyoruz biz kendimizi Beşiktaşlı hissettiğimiz andan itibaren bu hayattaki en büyük sevgilerden birini kazandık zaten. Bu kazançdan da ötesi hep gelip geçer zaten bizimle kalacak tek şey BJK sevgisidir.