Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2009, 14:49   #13
karartı

karartı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok güzel bir paylaşım Özellikle Bunlar Harika !

"Birisi yapabilir misin diye sorarsa,elbette! diye cevap ver,sonra da nasıl yapılacağını araştırmaya başla."-Theodore Roosevelt
"Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir."-Franklin D. Roosevelt
"Silahı olan bir adam;olmayan 100 tanesini kontrol edebilir"-Vladimir İlic Lenin
"Politikacı,nehri olmayan kente köprü yapma sözü verendir."-Nikita Kruşçev
"İnsanların önyargılarını yıkmanın atomu parçalamaktan daha zor olduğu bir çağda yaşıyoruz." Albert Einstein
"Tanrı’nın nasıl düşündüğünü bilmek istiyorum.Gerisi detaydır."-Albert Einstein
"Geçmişten öğren,bugün için yaşa,yarın için umut et.Önemli olan;soru sormaktan vazgeçme..."-Albert Einstein
"Bilimin azı Tanrı'dan uzaklaştırır,ama çoğu O'na götürür"-Louis Pasteur
"Fikir bir mum gibidir,bir mumu kullanarak yüzlerce mum yakabiliriz ve orijinal mum parıltısından hiç birşey kaybetmez."-Thomas Jefferson
"Düşmanlarını affet ama isimlerini asla unutma."-John F. Kennedy
"Barışta oğullar babalarını,savaşta ise babalar oğullarını gömer."-Heredot
"Yukarı çıkarken durulabilir,aşağı inerken asla."-Napolyon Bonapart
"Aptallar kendi başına gelenlerden ders aldıklarını söylerler, ben onlarınkinden de ders alıyorum."-Napolyon Bonapart
"Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir."-Bertrand Russel
"Yaşam çok zalim bir öğretmendir.Önce sınav yapar,sonra dersi verir."-Andre Gide
"Dünyanın en yoksul insanı,paradan başka hiç bir şeyi olmayandır."-Arthur Schopenhauer
"Barış bile,büyük ücretle satın alınır."-Benjamin Franklin
"Görmek kolay,önceden görmek zordur."-Benjamin Franklin
"Hayat yokuşundan tırmanırken rastladığınız insanlara iyi davranın,çünkü inişte yine onlara rastlayacaksınız."- Markus T. Çiçero
"Erkekler şaraba benzer.Geçen yıllar kötülerini eskitir,iyilerini olgunlaştırır."-Markus T. Çiçero
"Karanlığına söveceğine,kalk bir mum yak."-Konfüçyüs
"Günah işleyen bir kişinin ne seslenebileceği bir Tanrı,ne de gidebileceği bir tapınak vardır."-Konfüçyüs
"Öğretmenlik her şeyden evvel bir Tanrı sanatıdır."-Platon(Eflatun)
"Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm,ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar."- Honoré De Balzac
"Konuşmak ihtiyaç olabilir,ama susmak bir sanattır..."- Johann Wolfgang von Goethe
''Otuz keşiş bir araya gelseler,anırmak istemeyen bir eşeği anırtamazlar.''Miguel De Cervantes
"Akıllı adam aklını kullanır,daha akıllı adam,başkalarının aklını da kullanır."-G. Bernard Shaw
"İlk aşk,birazcık aptallık ama çok miktarda meraktan doğar."-G. Bernard Shaw
"Eğer yürüdüğün yolda engeller yoksa o yol seni bir yere götürmez."-G. Bernard Shaw
"Gençlik cocuklarca harcanmayacak kadar değerli birşeydir."-G. Bernard Shaw
"Kadınlar erkeklerden uzun yaşarlar,çünkü onların karıları yoktur."-G. Bernard Shaw
"Yıldızlar,ateşböceği sanılmaktan korkmazlar."-Rabindranath Tagore
"Gördüklerim,görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor."-Ralph Waldo Emerson
''Sizin istediğiniz gibi konuşup yaşamaktansa,kendi istediğim gibi konuşup ölmeyi yeğlerim.''-Sokrates
"Kesinlikle evlen!Karın iyiyse mutlu,kötüyse filozof olursun."-Sokrates