Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2009, 22:31   #548
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
F.Bahçe maçı konumumuzu belirleyecek

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "Bizim bugünkü şartlarda topu önde tutma şansımız pek yoktu. Bulduğumuz toplarla çabuk ileri çıkmamız lazımdı. Bunu da son dakikalarda çok yakaladık. Bugün kadroda kullandığımız oyuncularımızın yapısı da bu oyuna müsaitti. Rakibimizin iyi bir takım. Türkiye`nin en korkulan deplasmanlarından birtanesi. Yani oyunun büyük bir bölümünün onların baskısı altında geçmesi normaldi. Biz de bulduğumuz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Ve bunu da başardık.

Biz buraya 3 puan için geldik. Ama berabere de bitebilirdi. Ben ve takımım hiç bir zaman 1 puanla mutlu olan insanlar değiliz. Burada ilk hedefimiz gol yollarını tıkamaktı. Oyunu küçük bir alana sıkıştırmaktı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum.

Hakan bugün en başarılı oyuncularımızın başında geliyor. İsmail de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek. Kendisinin ne kadar doğru bir isim olduğunu ilerleyen zamanlarda herkes görecek. İkinci golün de pasını çok güzel verdi.

Özellikle bu günlerde bu takımın psikolojisini bir düşünün. İnönü stadı`ndan nasıl çıkmış, sakatları kimler, bunların hepsinin düşünülmesi gerekiyor. O yüzden bugün oyun şeklimizi biraz değiştirmemiz gerekiyordu. Biz de değiştirerek oynadık bugün.

Beşiktaş bundan sonra 6`da 6 da yapar, 8`de 8 de yapar. Fenerbahçe maçı için belirleme noktası olacak. Şu anda maç başına 2 puanı tutturduk sanıyorum ki. Geçen sezon bu takım şampiyon olduğun ilk yarıyı 28 puanda bitirdi. Şu anda da 24 puanı var ve kazanılacak 15 puan daha var. Bu takımın daha iyi oynayabilmesi için bütün birimlerimizin kendisini çok iyi hazırlayıp takıma destek olması lazım." dedi.
Cagla Ofline