skora aldanmiyorum cok kötü bir futbol oynadik yine cok kötü bir mac oynadik macin yildizi haftalardir defans veya kaleci ise bu iste bir terslik var demek.
deplasman oyniyoruz anliyorum evindeki gibi ofansiv oynayamazsin gercege biz kendi evimizde bile defans yapiyoruz ama bukadar defans oynayamazsin,rakibimiz manchester united degil trabzonspor ..trabzonspor kim.. allah askina yine defansimiz birkac acik verse bile cok iyidi hele hakani ayri tebrik etmek isterim cok iyi bir mac cikardi
kac haftadir kac aydir ayni sistemle oyniyoruz gercekden cözmeye calisdim nasil bir sistemle oyniyoruz diye acaba ortadanmi oyniyoruz diye bakdim yok acaba oyunu kannatanmi kullaniyoruz onlar mi bziim oyun kurucular diye ama oda yok bakiyorum hep ayni sahneyi göriyorum defans oyuncularimiz nobreye atiyor nobre kafayla indiriyor indirirse bir oyuncumuz sag veya sola veriyor ama nobre kafayla indirirse eger oliyor bunlar adam gibi gelsek atak kursak forvet oyuncularimiz geri kosacagina top kapmak icin topa kosarlar böylece gücde kaybetmezler ama hayir biz hep zoru seceriz..
belki 5de5 yapdik cok güzel 5macda 15 toplamak herkez beceremez ama nasil aldik o puanlari cok soriyorum sans baya yanimizda demekdir ama bu sans cok sürmez en gec fenerbahce macinda biter bu sans
nediyeyim gelecek icin pek ümitli bakamiyorum malesef nasil bakayim ilk yari bir sansin bile yok toplam bir macda 3sansin oliyor kusura bakmayin ama kara kartal kendisinin bile buaralar cok yüksekde ucdugunu düsünmiyordur..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir
Kavga Varsa Kan Vardir
Kan Varsa Ölüm Vardir
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir |