Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2009, 14:16   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kazım: İnönü'ye Bayılıyorum

Beşiktaş'ın da kendisini istediği dönemde Fenerbahçe'yi tercih eden Kazım "Bu nedenle İnönü'de bana büyük tepki oluyor. Ama böyle ortamlarda oynamaya bayılıyorum" dedi.

Güiza'nın formsuz, Semih'in de sakat olması nedeniyle Fenerbahçe'nin yeni santrforu olan Kazım Kazım, Süper Lig'in 13. haftasında oynayacakları Beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyor.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde Beşiktaş'ın da devrede olduğunu belirten milli futbolcu, sarılacivertlileri tercih etmesinden sonra İnönü Stadı'nda kendisine yoğun tepki gösterildiğini ifade etti. Bu tepkinin sonucunda Fenerbahçe'deki en iyi oyununu 2007-08 sezonunda İnönü Stadı'nda 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçında oynadığını hatırlatan Kazım "O maçta çok iyi oynamıştım. Bu performansımda bana gösterilen tepki de bir faktör olabilir" dedi.

TEPKİYLE BAŞARILI OLUYORUM
İnönü'de kendisine büyük bir sevgisizlik ve tepki olduğunu kaydeden Kazım "Ama onların unuttuğu şey, benim bu tepkiden zevk aldığım ve tepkinin sonucunda daha hırslı oynamam... İnönü'deki maçı heyecanla bekliyorum. Bana böyle tepki gösterilen ortamlarda oynamaya bayılıyorum. Ve genelde de daha başarılı oluyorum" diye konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla