Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2009, 15:38   #1
Mırosh
 
Mırosh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 New Moon-Yeni Ay

Orjinal Adı: New Moon
Yönetmen: Chris Weitz
Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe
Yapımcı: Wyck Godfrey, Mark Morgan
Yapım: 2009
Senaryo: Stephenie Meyer
Tür: Fantastik,Gerilim,Gizem,Korku,Romantik
Gösterim Tarihi: 20 Kasım 2009 (Türkiye)

Oyuncular=Robert Pattinson (Edward Cullen),Kristen Stewart (Isabella Swan),Ashley Greene(Alice Cullen),Kellan Lutz(Emmet Cullen),Taylor Lautner(Jacob Black),Jakson Rathbone(Jasper Hale),Nikki Reed(Rosaile Hale),Peter Facinelli (Carlise Cullen),Elizabeth Reaser (Esme Cullen),Billy Burke(Charlie Swan),Rachelle Lefevre (Victoria)


Filmin Konusu= Edward ve Cullen Ailesinin diğer üyeleri,Bella'nın doğum günü için bir parti verirler fakat Bella ısrarla karşı çıkar.Çünkü ortada büyük bir sorun vardır.Edward sonsuza kadar genç kalacaktır,peki ya Bella?Kabuslar,sırlar,imkansızlıklar,seçimler ve kararlar...Bella ve Edward'ı yine zorlu bir mücadele bekliyor.

Basında çıkan haberler=New Moon(yeni ay) Hüngür hüngür ağlatacak.

Hollywood Film Festivali’nin ödül töreninde konuşan Chris Weitz, “Romantik sahneler üzerinde çok uğraştık. Mümkünse, bu filmin izleyiciyi daha önce hiçbir filmde olmadığı kadar ağlatmasını istiyorum. Keşke bunu ölçmenin bir yolu olabilse!” diyor.
Catherine Hardwicke’in yönetmenliğinde zirveye tırmanan ilk filmin arkasından, Chris Weitz’in nasıl bir iş çıkartacağı herkes tarafından merakla bekliyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Mırosh Ofline   Alıntı ile Cevapla