Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 09:27   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tekke Seriye Bağladı

Click the image to open in full size.

Üstün performansıyla Milli takıma göz kırpmaya devam eden Fatih Tekke'nin golleriyle haftayı 3 puanla kapadı.

Rusya Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne kalma yarışı veren Zenit St. Petersburg, üstün performansıyla Milli takıma göz kırpmaya devam eden Fatih Tekke'nin golleriyle haftayı 3 puanla kapadı.

28. hafta mücadelesenide Terek'i konuk eden Zenit, 26. dakikada sol taraftan hareketlenen Radek Sirl'in arka direğe yaptığı adrese teslim ortada çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yapan Fatih Tekke ev sahibi ekibi öne geçirdi. 1-0

39. dakikada ise, topun üstünden şık bir şekilde atlayıp Mateja Kezman'la verkaç yaparak ceza sahasına hareketlenen Fatih, dar açıda olmasına rağmen kalecinin üstünden yaptığı vuruşla farkı 2'ye çıkardı. 2-0

32 yaşındaki Türk futbolcu, böylelikle bu sezon attığı toplam gol sayısını 12'ye çıkararak üstün formunu devam ettirdi.


Yaz döneminde transfer döneminin kapanmasına saatler kala Zenit ile sözleşme imzalayan eski Fenerbahçe'li Kezman ise, Terek karşısında 90 dakika sahada kalırken, etkili futboluyla da göz doldurdu.

Bu sezon Avrupa Kupaları'na erken veda eden ve ligde bitime 2 hafta kala lider Rubin Kazan'ın 9 puan gerisinde kalan Zenit, son 2 maçını Rubin ve lig 2. si Spartak Moskova ile oynayacak.

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için lig 3. lüğünü kaptırmak istemeyen Zenit, oynayacağı kritik maçlarla belki de lig şampiyonunun belirlenmesinde en büyük faktör olacak.

Kaynak: Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla